Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma94

Nienawidze mojej siostry!

Polecane posty

Gość nieznajoma94

Siema. Mam juz prawie 17 lat i mam starsza siore 21 lat która mi niszczy zycie! ;/ nie dogadujemy sie ale moze to dlatego ze nie mieszkamy razm. Ja mieszkam z tatą a ona z chlopakiem i z dziecmi. Mam jej dosc , denerwuje mnie jej osoba. Kradnie moje rzeczy a potem perfidnie klamie prosto w oczy ze to nie ona , gada na miescie rozne ploty o mnie, wgl mna sie nie interesuje ;/ przychodzi do nas i traktuje mnie jak powietrze zadnego czesc co tam u ciebie? po prostu nic. ostatnio sie wkurwila bo zmienilam haslo na kompa i jej nie chcialam podac a to dlatego ze ona mi duzo rzeczy usuwa i napewno specjalnie ;/ ona ani jej chlopak nie pracuja i przychodzi do starego po pieniadze ale to juz zaduzo jak przychodzi codzienni po kase. ona ku*** nie widzi ze jak jej stary tyle daje to mi wcale nie daje , ostatnio mi wgl nie chcail dac;/ prosilam go z pol godziny to nie a ta przyszla i od razu jej dal. Czuje sie na drugim miejscu przez to ;/ z calych sil jej nienawidze za to ze wgl jest, chcialabym zeby wkoncu wypierdolila z mojego zycia a nie wtracala sie i je niszczyla ;/ na dodatek od roku sie przez nia tne ;/ rany sa coraz glebsze ;/ czasem mysle nawet zeby podciac zyly ;/ wiem to glupie ale czasem tak mnie wkurwi ze walne piescia o sciane i ku*** wyciagam zyletke i tne sie ;/ mam juz jej dosc i tego wszystkiego ;/ przez ta su** codziennie sie denerwuje, bezczelnie mi prosto w oczy łze i gówno sie mna nie interesuje. kur** widzi te rany i nawet slowem sie nie odezwie bo co ja to przeciez obchodzi ;/ niewiem juz co robic? nie chce tak dalej zyc bo boje sie ze podetne te zyly ;/ co byscie mi radzili w tej sytuacji ?

Gość radze ci abyś
przestała w końcu używać niedojrzałych skrótów wgl. co to w ogóle jest?! żałośnie się to czyta! a tak poza tym - do psychologa. co za ta radość i ulga z okaleczania swojego ciała? robisz krzywde SOBIE a nie JEJ. Nie widzisz że w TAKI sposób nie zwrócisz jej uwagi?

Gość Dadamda
Szkoda dziewczyno twoich żył i nerwów, daj se luz bo sobie i jej coś zrobisz. Coś wiem o tym, jak ona przyjdzie to ty wyjdź, albo zamknij się w pokoju, olej ją. Co ona nie pracuję ? Tylko pasożytuje na ojcu. Ty jesteś nie pełnoletnia i stary ma obowiązek cie utrzymywać.

Gość Dadamda
Szkoda dziewczyno twoich żył i nerwów, daj se luz bo sobie i jej coś zrobisz. Coś wiem o tym, jak ona przyjdzie to ty wyjdź, albo zamknij się w pokoju, olej ją. Co ona nie pracuję ? Tylko pasożytuje na ojcu. Ty jesteś nie pełnoletnia i stary ma obowiązek cie utrzymywać.

Gość po Twoim sposbie pis...
...pisania widać, że jesteś bardzo niedojrzała. Trochę to dziwne - wieku 17 lat? Więc albo to totalne PROWO, albo naprawdę Twój mózg zatrzymał się w wieku 13 latki bo pod wpływem nerwów AŻ tak nielogicznych zdań się nie układa. Ale cóż i tak bywa. Tam ktoś wyżej ma racje - do PSYCHOLOGA!!!! Głupie małolaty okaleczają swoje ciało i myslą, że tym sposobem manipulacji zwrócą na siebie uwage dorosłych :o a potem jeśli dożyją użalają się, że mają blizny. debilizm pospolity!! ale czasami psycholog lub psychiatra pomaga.

Gość musiś jej zabronić
frzebać w kompie to twoje prywatne żeczy