Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola637

ZAGRA KTOŚ ZE MNĄ W PAŃSTWA MIASTA?

Polecane posty

Gość ola637

1. PAŃSTWO: 2. MIASTO: 3. RZECZ: 4. ZAWÓD: 5. IMIĘ: 6. AUTO: 7. ZWIERZĘ: 8. ROŚLINA:

PAŃSTWO Polska MIASTO Poznań RECZ Peruka ZAWÓD Pediatra IMIĘ Patrycja AUTO Polonez ZWIERZE Pelikan ROŚLINA Pelargonia :D:D:D:D

Gość o maaaaj gaad
mloda mama,ja zwykle debil...poziom robaka z podstawowki:O

O koleżanka krytykantka WITAM :D Jestem głupia bo weszłam na ten topik i dla jaj się wypowiedziałam? PO TO SĄ TOPIKI a jak widzę sama tu zaglądasz :D

Gość hfgddddddddddddddd
mlodej nie douczonej mamusi sie nudzi ze calymi dniami przesiaduje na cafe buahahahhahahahahhahaha widac nie dorosla jeszcze do swojego wieku

Oooo całymi dniami?? Co u Ciebie znaczy całymi dniami??:D Bo dla mnie siedzenie dwa - trzy razy dziennie po pół godzinki to nie jest cały dzień :D Ty za to widzę długo musisz siedzieć skoro śledzisz moje wpisy na tyle żeby takie twierdzenia pisać. Niestety chyba źle Ci to wychodzi

Gość 1234er
1. PAŃSTWO:POLSKA 2. MIASTO:TCZEW 3. RZECZ:OKULARY 4. ZAWÓD:CUKIERNIK 5. IMIĘ:NIKOLA 6. AUTO:MAZDA 7. ZWIERZĘ:KOT 8. ROŚLINA:ESTRAGON

Gość saderwa
Mloda Mama przegralas :D:D:D:D:D:D:D Nie ma takiego zawodu jak pediatra, to jest specjalizacja a zawod tej osoby to lekarz :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hahaha a no tak :D chociaż uważam że PEDIATRA to tak czy tak również zawód :D Napisałam dla jaj przecież:D To nie egzamin xD

Gość o maaaaj gaad
dla jaj to jestes ty na kafeterii:D

Gość saderwa
Nie sciemniaj, nie sciemniaj. Walnelas byka z niewiedzy :P

Gość hfgddddddddddddddd
mloda mumo zajmij sie lepeij dzieckiem buahahhahahahahahhaa nie uku jeden !!!!!!!!!!! ciaze planowalam jak mozna miec 15 lat iciaze planowac buahhahaha

Yhymm okej okej Z NIEWIEDZY :D NAPISaLAM ZE DLA MNIE TO JEST ZAWÓD KAZDY MA SWOJE ZDANIE :D Załóżcie najlepiej topik " Czy pediatra to zawód" :D

Koleżanka jednak ma problem z czytaniem :D 15 lat i ciąże planować?? NO sama jestem zaskoczona! :D kto planował w tym wieku? TY?? No wstydx się xD :D:D ^^ :O

Gość saderwa
Mloda mama dla ciebie nawet 2x2 moze byc 5, co nie oznacza, ze masz racje :D A pediatra to lekarz specjalista w zakresie pediatrii, nauki o chorobach występujących wśród dzieci i metodach ich leczenia. Wez sie juz nie kompromituj dziewucho.

Gość hfgddddddddddddddd
Młoda Mamaa hehehe nie udawaj czytlam kiedys twoj topik i pisals ze planowals dziecko w wieku 16 lat buhahhahahahhahahahahahhahahahahahahaha

hfddddddddddd wyślij ten topik zakłamana gówniaro xD :D:D I nadal podtrzymuje, Ty jednak nie umiesz cytac :) Aha raz piszesz w wieku 15 lat a ra 16 , weź się zastanów :D

Gość ola637
Kto zagra?Zaczynamy na literę R

Gość ola637
1. PAŃSTWO:Rumunia 2. MIASTO:Radom 3. RZECZ:Rower 4. ZAWÓD:Rolnik 5. IMIĘ:Rafał 6. AUTO:Renault 7. ZWIERZĘ:Ryś 8. ROŚLINA:Róża

Gość takze mloda mama
1. PAŃSTWO: rzym 2. MIASTO: rumunia 3. RZECZ: ryz 4. ZAWÓD:rowerzysta 5. IMIĘ:ryszard 6. AUTO:rivera 7. ZWIERZĘ:ryba 8. ROŚLINA:rukola

Gość ola637
Kto jeszcze?

Gość ola637
Kto zagra?

1. PAŃSTWO: Rosja 2. MIASTO: Racibórz 3. RZECZ: Rakieta 4. ZAWÓD: Rzeźnik 5. IMIĘ: Roman 6. AUTO: Rover 7. ZWIERZĘ: Rak 8. ROŚLINA: Rdest

Gość ola637
Maryna27 może teraz na literę B

Gość ola637
1. PAŃSTWO:Białoruś 2. MIASTO:Bytom 3. RZECZ:Beczka 4. ZAWÓD:Barman 5. IMIĘ:Bartek 6. AUTO:Bmw 7. ZWIERZĘ:Byk 8. ROŚLINA:Bławatek

Gość hfgddddddddddddddd
hahhahahahahaha dobre tam wyzej:D

Gość hfgddddddddddddddd
Koleżanka jednak ma problem z czytaniem 15 lat i ciąże planować?? NO sama jestem zaskoczona! kto planował w tym wieku? TY?? No wstydx się xD ^^ BUAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAH faktycznie zatklalo kakao

Gość hahahha..:D
młoda mama,czekamy na komentarz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D