Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4rt34t3

jak dobrac kolor podkladu mineralnego??

Polecane posty

Gość 4rt34t3

Chce kupic probke pudru z tej aukcji: http://allegro.pl/pixie-cosmetics-podklad-cover-de-luxe-probka-i1508882877.html Ale tam jest kilkadziesiat odcieni!! JAkies zimne, cieple, zoltawe, bezowe... Nie umiem okreslic czy moja cera jest zoltawa, czy zimna czy bezowa,oliwkowa to nie,bo oliwkowa kojarzy mi sie z hiszpankami. Moze ktos umie mi wytlumaczyc tak "łopatologicznie" co oznaczaja te kolory cieple,zimne, zoltawe(?) Ja mam kolor moim zdaniem taki..zwykly:/ czesto mam czerwonawa skore bo jest wrazliwa.

Gość gnsns
ja mam oliwkowa i ni ejestem hispzanka, typowa slowianka raczej :P pierwsyzm razem kup kilka probek i musisz posprawdzac, innej rady ni ema. chyba ze masz jakis idealnie dopasowany (taki ktory nie ocdina sie NIC od szyi) to mozesz sie poradzic pani sprzedajacej i ci podpowie kilak kolorow albo idz na wizaz, zrob fotke swojej twarzy w swietle dziennym i ci dziewczyny poradza :)

Gość wewqe
no wlasnie wstawiac fotki za bardzo nie chce. Obejrzalam wszytskie foty z wizazu jakie robily dziewczyny,swatche i wybralam piec kolorów,ale i tak nie jestem pewna:P Wezme Ailive 1, Blossom 1, Aubrey 1, Calista 1 i Breena 0.