Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja już kurna nie wiem

Jeśli ktoś ma dzisiaj 30tce urodziny

Polecane posty

czyli urodził się w 1981 to kończy 30 czy 29 lat ? bo ma 30 lat nie ?

czyli chyba kończy 29 , a zaczyna 30 czyli ma 30 lat??

Gość Ojcze nasz, walnij go w twarz!
Matematyka jest bardzo ważnym przedmiotem w szkole.Oto skutek spieprzenia sobie życia poprzez nieumiejętność liczenia w pamięci.Tak to jest jak się chodzi na wagary.Tak to jest jak zamiast słuchać na lekcjach śpi się albo gada z koleżanką z ławki.Brak nieuwagi i proszę.Na stare lata nie umie się liczyć i wychodzi się na durnia.Lubimy się ośmieszać nawet o tym nie wiedząc.Nie zdajemy sobie z tego sprawy,nie jesteśmy tego świadomi.Jesteśmy jak małe dzieci,które nie wiedzą co to życie,co to egzystencja.Nie wiemy nic.

as co to ma wspólnego z matematyką ? wiem ile ten ktoś ma lat ,ale nie wiem jak poprawnie się mówi , bo niektórzy by powiedzieli,że kończy 29 , a inni 30, więc jak jest poprawnie >?

ale ma 30 lat?

Gość a co w tym takiego trudnego?
kończysz 30 lat, tzn, że przeleciał właśnie 30 rok Twojego życia i zaczynasz 31. to takie trudne? jak się kończy stary rok, to co się dzieje? zaczynamy następny prawda?

Gość a co w tym takiego trudnego?
tak, ma 30 lat!!! a nawet więcej z każdym kolejnym dniem

Gość Ojcze nasz, walnij go w twarz!
Może na początek definicja matematyki: Matematyka (z łac. mathematicus, od gr. mathmatikós, od -, mathmat-, mathma, „nauka, lekcja, poznanie, od manthnein, „uczyć się, dowiedzieć; prawd. spokr. z goc. mundon, „baczyć, uważać) nauka dostarczająca narzędzi do otrzymywania ścisłych wniosków z przyjętych założeń, zatem dotycząca prawidłowości rozumowania. Ponieważ ścisłe założenia mogą dotyczyć najróżniejszych dziedzin myśli ludzkiej, a muszą być czynione w naukach ścisłych, technice a nawet w naukach humanistycznych, zakres matematyki jest szeroki i stale się powiększa. Bez tego mój drogi chłopcze i moja droga dziewczyno nie pojmiesz wszechobecnych zasad panujących we wszechświecie.

Gość hfgddddddddddddddd
ja mam jutro 29:D