Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafffffi29

Co z tą Polską

Polecane posty

Gość Rafffffi29

Nawet nie myślałem że żyjemy w takim ubóstwie. Ale zacznijmy od początku, byłem w delegacji w średnim mieście naszego kraju. A że miałem trochę czasu wolnego postanowiłem odwiedzić kolegę którego nie widziałem kilka lat. Szybki telefon i dowiedziałem się że jest w robocie prowadzi sklep z używano odzieżą. Zajechałem na miejsce i myślę jej spory ten sklep wielkości coś przeciętnej biedronki. Wchodzę do środka a tam tłumy 95% to kobiety, rozglądam się i widzę jak większość pań w średnim wieku wkłada do koszyka po kilka kilkanaście ubrań. Ale widzę też młodą dziewczynę ja wiem 19-21 lat i ku mojemu zdziwieniu przegląda używano bieliznę jakieś koronkowe majtki i myślę sobie gdzie ja jestem. Żeby Polacy pchali się w kolejkach po używane majtki?? Przywitałem się z kolego i trochę sobie porozmawialiśmy pytam tu tak zawsze?? On nie że w środy ma tu wszystko po 2zł i dla tego tyle osób ale jak bym zobaczył ile było osób na otwarciu sklepu tego dnia to bym zwątpił. I tak myślę czy aż taka u nas bieda żeby kupować używane majtki po 2 zl??

Gość takie zycie czlowieku
chyba pare lat przespales