Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

macie racje jestem nieszczesliwa

Polecane posty

uwierzcie mam kase i to duzo ,maz zarabia.Ja mam na wszystkie zachcianki ,nie musze gotowac ,siedze calymi dniami w domu i glupieje a maz jest tak zalatany za kasa ze nie ma dla mnie czasu ,mimo ze dba o mnie i o dziecko -niestety kasa wszystkiego nie kupi ..zwlaszcza czulosci ...zadowoleni?

Gość rffv
upiłas się?

zawsze mówiłam ...że kasa szczęścia nie daje i z czego się tu cieszyć ??

Gość rffv
znajdz sobie jakies hobby... mój facet jest romantykiem, a dla mnie nie jest czuły. To jeszcze gorsze niż materialista

Gość uihyiuiu
jennifer z twarzy to ty paskudna jedynie figura moze byc

Gość kfakwakfa
My to wiemy droga Jennifer.....

Gość yjtkjukktd
up

jenny...jakbys to pisala szcerze to chetnie bym /ci napisala cos milego..pocieszajacego.ale skad moge wiedziec ze za chwile na moje cieple slowa nie wyskoczysz z teksciorem jak dawniej... fakt ,za pieniadze szcescia i czulosci sie nie da kupic....

Gość powiem Ci jenifer
ze po tych fotach comialas w mieszkaniu gdzie widac bylo drzwi i tandetne zaniedbane mieszkanie w bloku nie widac bylo bogactwa szczegolnego:O

Gość powiem Ci jenifer
na dodatek ciagle chodzisz wtej samej bluzce

Gość ffdddass
12:40 [zgłoś do usunięcia] ratowniczka_medyczna jenny...jakbys to pisala szcerze to chetnie bym /ci napisala cos milego..pocieszajacego.ale skad moge wiedziec ze za chwile na moje cieple slowa nie wyskoczysz z teksciorem jak dawniej... fakt ,za pieniadze szcescia i czulosci sie nie da kupic.... Brawo.

teraz to na mnie bedzie nagonka..ale kij...zaryzykuje. po 1-macie racje jestem naiwna,za bardzo wierze w ludzi i ludziom... po 2. Jenny..jezeli okazalas jakas tam skruche..to chociaz juz na spokojnie powiedz co Toba kierowalo ze wypisywalas taaakiie bzduryyy??przeciez jestes dorosla kobieta,jestes juz z tego co wiem-Mama,trzeba miec w sobie troszke oglady,taktu a przede wszystkim szacunku,bo przeciez w tych warosciach wychowuje sie mlodego czlowieka...tak? po3.. jestes nieszcesliwa.wcale nie to nie cieszy,choc za przykre slowa jakimi raczylas mnie obdarzyc powinnam napisac i h...z Toba.dobrze Ci tak...jednak ja nie z tych.wiele osob tutaj nie jest z tych..mimo ze dalas wszystkim popalic. Wiesz ja na kafe wchpdze sobie jak mam wolne..po pracy,bo mnie to relaksuje..i tragedia co tu sie zastaje..bezczelnosc,chamstwo i...smrod bród kila i mogila;/;/nie tak powinno tu byc.bylas a moze i nadal jestes(tak bede myslec do chwili az nie udowodnisz ze jest inaczej) jedna z osob ktore ten syf tu robily.. nie wiem jak sie ustosunkujesz do mojej wypowiedzi...byc moze robilas to bo tyle w Tobie bylo i jest zalu i goryczy ze postanowilas wyrzyc sie tu...