Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funkcjonariuszy Policji

W Wejherowie są najseksowniejsze blachary w Polsce

Polecane posty

nie ma seksowniejszych.

Gość też tu mieszkam
a myślałam,że jesteś normalny :O ile masz lat? 15? nie licz ,że dużo osób to misto rozpozna.

Gość Ojcze nasz, walnij go w twarz!
Facetom tylko dupy w głowie.Dupy za dnia,dupy nocą.Tylko by się każdy grzmocił i zapinał wszystko co się rusza.Nawet psy i koty.Nawet świnie.Nawet przydrożne jebaki.Po prostu wszystko.Czy ma z tego powód do dumy?Otóż nie.Jest po prostu albo sexoholikiem albo zadufanym w sobie małym chujkiem bez wartości chcącym się dowartościować.Blachary czy inne cuda niewidy-jego to nie obchodzi.On ma to gdzieś.Nie interesują go problemy egzystencjalne-interesuje go jebanie.

to jakiś złośliw ja mam 29

złośliwy podszyw znaczy się

Gość też tu mieszkam
łoł tak dużo a taki infantylny? w takim razie nie masz czego szukać u kobiet z naszego miasta. a blachary są - z gimgówna,tego szukasz?

Po prostu wy myślicie tylko o jednym.Jesteście infantylni.A autor topiku to zapewne impotent albo stary dziad.Po prostu.Taka kolej rzeczy i nic z tym nie zrobisz chłopie.Możesz połknąć smerfa-możesz ale na ile to podziała?No na ile?Chcesz potem wylądować na pogotowiu,bo będzie ci stał kilka tygodni tak jak mojemu wujkowi?Nie mogło z niego zejść powietrze i się zapowietrzył.Wylądował w szpitalu.Był hospitalizowany.Leżał sobie kilka dni,aż doszedł do siebie i zdmuchali z niego to wszystko.Cały wstyd,całe upokorzenie.Wszystko dosłownie i tak będzie z tobą.Nie wróżę ci nic dobrego.

Gość też tu mieszkam
haha popieram wypowiedź przede mną :D haha a co w Redzie to niby blachar nie ma? ruchacze :P blee. :O

jakiś złośliwy podszywacz założył za mnie temat

Gość też tu mieszkam
jasne tak się tłumacz:P bo Ci łyso.

Cześć To znowu ja. Dziś historyczny dzień - Rosja zakończyła śledzwo w sprawie katastrofy smoleńskiej. Oto wiadomość dla świata. Uwzględnili 25 uwag z Polski i w ten sposób skończyli z nami na zawsze jak mniemam. Jak wam się to podoba? Mnie tak sobie bo jednak postawiłam na Ruskę w całej zgniliżnie tego świata ostatnio, no ale cóz... inni tego nie umieli jakoś. No to teraz siedzę w domu bez sensu zupełnie a już powinnam wesoło siuchtać u krzyżaków, że tak napiszę. Mniej lub bardziej. W ZASADZIE już powinna być wojna, ale dziś rano - nad ranem śnił mi siesen. Mniej więcej w czasie gdy nastąpiła ta cała katastrofa wyobraźcie sobie taki oto - najpierw bawiłam się z małym pieskiem, który bardzo chciał mnie ugryźć w rękę. Naprawdę. Taki mały pudelek. No i dałam mu palca do pogryzienia - wiecie - myślałam, że ma taki bardzo małe ząbki, trochę mnie ugryzie a on jak mnie capnął tak myślałam, że mi całą rękę odgryzie - no nie - całą rękę to nie, ale bolało mnie nieżle. I to była pierwsza część snu. A druga była taka - oto sobie coś tam robię - leżę? mniej więcej w tym miejscu gdzie śpię ale w PODŚWIADOMOŚCI gdzie indziej i słuchajcie na ścianie wisiał krzyż, obok mnie stała lampka nocna - taka podobna do tej, którą mam. I taka scena jest, że krzyż spada ze ściany a lampka się przewraca - no lampa. I ja wstaję, rzucam się jakby , żeby złapać ten krzyż spadający i tę lampę i w tym momencie KTOŚ - jakaś siła mnie przytrzymuje i mnie zaczyna tak jakby oplątywać - oczywiście jest to siła zła bo zdązyłabym ten krzyż i lampę złapać. I zaczynam krzyczeć - ratunku, ratunku - a oczywiście nikogo do pomocy (jak zwykle) i POWOLI się wybudzam w tym momencie - ta siła oczywiście mnie przewraca na ziemię i próbuje gnoić ja krzyczę i POWOLI na zwolnionych obrotach się zaczęłam wybudzać - wiem co to za krzyż z tej ściany zleciał i czemu mi się lampka śniła. Psa nie rozumiem - trochę rozumiem sen o psie. I wiecie - może wojny nie ma jeszcze bo z tym krzyżem tak wszyscy latali? No to jeszcze do euro 2012 bo coś się dzieje i później? Później jest olimpiada w Londynie to też będzie cicho. Ale MOIM ZDANIEm już będzie koniec świata - w sierpniu 2012 się skończy. Pod koniec. Czyli jak będzie Olimpiada w Londynie. I co wy na to? I wiecie - gdybym nie domyśliła się o tym Hitlerze, że to wszystko z dokumentów jest to może by przywalili PRZEZ WAS Niemcom Amerykańcy za 2 lata bo sie za bardzo im w USA rządzą. A tak? No ale się domyśliłam i nic im nie zrobią - pośmieją się i tyle bo to zrozumieją. Bo wiecie - zamiast was bojkotować to oni kurde granicę otwierają, a i tak nic z całości. I wiecie - jak mi sie dziś tak śniło tak stwierdziłam, że ci Niemcy otwierają tę granicę wiecie czemu? Przez KRZYŻAKÓW. Naprawdę. Kiedyś Konrad Mazowiecki zaprosił Krzyżaków do Polski, a teraz Niemcy zapraszają polską służbę zdrowia do swoich babć i dziadków, którzy nie chcą umrzeć. Takie też zakończenie historii naszej wzajemnej i co dalej? A to już tylko Bóg raczy wiedzieć. Ale patrzcie jaki ten diabeł jest - nie da mi spokoju. Coś strasznego. No takie życie. Na razie. Co by wam tu dziś napisać to nie wiem - idę się brać za swoje sprawy. Kiedy ja wyjadę to pojęcia nie mam - kiedyś muszę.

Gość tez tu mieszkam
a my mimo że wojna skończyła sie 66 lat temu ciągle ukrywamy żydów

Gość też tu mieszkam
spadaj podszywie!:O o kurwa owieczka zmieniła nick,ja nie wyrobie:O ..

Gość tez tu mieszkam
matka zciemnia okna na noc i puszcza przemówienia hitlera zeby się uwiarygodnić

Wiecie - ale tez tym Niemcom tragedię zrobiliście bo oni żadnymi gwiazdami nie są, a jakby skoczyli na nich Amerykańcyu, Ruscy i Chińczyki to musieliby się poddawać za to, że mieli komunę i za Hitlera. Ale jakoś do tego Hitlera doszłam bo kiedyś sporo o nim czytałam. Rózne biografie i to tak - a na niemieckiej telewizji zauważyłam, że mają tyle dokumentów o nim , że to jest aż niesamowite - ciagle tylko dokumenty o Hitlerze i jeszcze raz to samo. Tyle. Wygląda mi na to, że najpierw coś łykał, a później miał przemówienie. Dosłownie. I tyle Ale Polaków nie lubię bo sa głupi, rządzą nimi Zydzi i mnie gnoją jak DEKLE ostatnie, którymi już obecnie są. No ale mają własciwą wiarę. Jak Hitler. Bo on był katolikiem, a gdybyście sobie poczytali jego przemówienia - musielibyście mieć teraz takiego samego wodza, żeby coś wskórać władzą. Takie przemówienia se napiszcie i ktoś się was wystraszy bo po Hitlerze to już macie wskóracie nawet i Tuskiem. I Kaczyńskim. Jak się do tego dekla dobiorą. W sensie do ludzi bo tych ludzi nie rpozumieją co oni do dziś w nim widzą - tak myślę. No to co mają na emranie. WIELKIEGO WODZA. Dosłownie

Gość tez tu mieszkam
ale powiedziała że póki żydy płacą nie popuści dziadom

Gość Pani Mroque Usher :*
Ale pierdolicie od rzeczy

Gość tez tu mieszkam
starzy odgrywaja szopke poprzebierani ojciec za polcjanta granatowego a matka udaje furmana co weglem handluje

Gość też tu mieszkam
nie podszywaj sie dzwońcu!

Nie wiem też gdzie - panie z grubą...stopą - mam fascynację narodem JAKIMKOLWIEK. Żadnym narodem się nie fascynuję. Mam swoje zajęcia i naprawdę nie interesują mnie żadne narody i nigdy mnie nic podobnego nie fascynowało. Możesz być tego pewien. Ale mam w sobie taką wniokliwość PSYCHIATRY np. czemu niektóre narody są takimi DEKLAMI w sumie i wszystko przez nie co najgorsze. Wykapować się ich nie da - o co im chodzi w sumie. Banda świrów i tyle. Np. Niemcy. I co? To jest fascynacja? Dziękuję bardzo. A świnie z nich takie, że szkoda słów. Czemu? Też wiem, ale nie powiem i tyle. To już moje sprawy i sobie to wykorzystam jak mi to będzie potrzebne. Mieli docenić, że mam 2 procesy najwidoczniej już na koncie , a zaraz będzie trzeci jak mi nie zejdą z drogi wiecie. Mało kto ma 2 procesy na koncie w moim wieku, a jak oni sobie nie radzą z różnymi sprawami mając największą formę na świecie to ja im to wytłumaczę patelnią na łebie wiecie. I tyle myślę o Niemcach i koniec. To USA też najmądrzejsze nie jest, ale jednak państwo to PRAWO a nie jakieś znajomości dziwaczne i koniec. I się nie dam za te procesy i koniec. Nie muszą mi ustępować - niech będzie, że mają lepszą narodowość , ale z głowami coś stanowczo nie w porządku. Jak dla mnie I świnie takie, że szkoda słów przez to A nasi tam jacy głupi? Niech se idą do sądu na mnie, że ich pomawiam wiecie - z tymi listami - dosłownie. I tyle mnie obchodzą CZYJEKOLWIEK GRUBE D**Y - cokolwiek to oznacza

Gość tez tu mieszkam
żydy to łykają ale chyba już niewiele złota im zostało chyba się zdziwia jak wyjdą z ziemianki

Gość tez tu mieszkam
ten stary żyd to ma chyba z 200 lat bo cos ostatni pierdolił o powstaniu listopadowym

Piszę tutaj bo widze, że gdzie indziej nikt się niczym nie interesuje. No szkoda. W sensie tekstów, które wklejam. No tu bo to mój wątek autorski. Dziś sobota. Zaraz idę na zakupy i zażyć trochę świeżego, WIEJSKIEGO, powietrza. Od wczoraj mam kiepski humor. Ciągle myślę jak miałam zostać tym pisarzem O ZDROWIU, ale pojęcia nie mam. Musiałabym jednak na studiach jeździć do Anglii. A cały czas kombinowałam,że miałam jeździć na studiach do Niemiec, żeby po studiach dostać mieszkanie tam i JAKĄŚ pracę - w razie gdyby nie wypaliło w Polsce. No i nie wypaliło. Tyle. Oczywiście jest to wszystko dziś nierealne zupełnie, ale pomarzyć można. Doktoratu nie miałam w żadnych planach to go skreślam, co prawda samotnego życia raczej też (no to kariera) ale wyszło co wyszło. Jednak czemu szkoły nie skończyłam to już tragedia i tyle. Muszę to spisać na starty przez bandę niekompetentnych zboczeńców bo co mam robić? Nie mam pojęcia - zaczęłam, chciałam skończyć. Co znowu źle myślałam? Kasa - to mieli się wyrażać. Wiecie - największy mój błąd tam to taki, że... ktokolwiek był tam szczery w tym zboczeństwie jednym wielkim. Miałam iść gdzie indziej dalej - bardzo wyraźnie to widzę. Niestety jaoś tak u mnie w domu wszyscy uważali, że należy być szczerym i uczciwym. A po co? Same zera wszędzie. Dziś uważam, że jedyne co mogłam zrobić to BYĆ PRZEWROTNĄ i np. będąc nauczycielką pieprzyć , że pracuję na codzień w Zinbabwe i nie mam czasu tam chodzić. Tak, taka miałam być bo wiecie 35 lat i NAWET MIESZKANIA przez głupią uczelnię. No bo to pasowało, a reszta nie. Więc w razie co jakby ktoś mnie pytał co ja robiłam w sumie w tej Polsce, że tego doktoratu nie skończyłam to powiem, że przez 10 lat pracowałam w ZINBABWE fizycznie, każdy wie jak tam ciężko i jak dużo kosztuje SAMOLOT i tak się stało, że doktoratu za 10 lat nie obroniłam. Bo co mam mówić, nie? ZINBABWE - zaraz sobie poczytam coś więcej, żeby nie było, że tam 10 lat pracowałam i nic o tym państwe nie wiem. No - a jakby ktoś chciał jakieś świadectwa pracy czy papiery to wiecie jak jest - ZINBABWE - sami rozumiecie, że tam niczego nie ma. A zwłaszcza papieru bo papier trzeba sprowadzać Z CHIN, a na to ludzi w Zinbabwe nie stać. Stać ich tylko na komputer i jedyne co mogę tam dostać obecnie to KOMPUTEROWY WYDRUK GODZIN, które tam miałam w czasie ostatnich 10 lat. I tyle. Czy to się komuś na coś przyda? A czemu tak? Bo w Polsce jest bezrobocie, nikt mnie do pracy nie chciał i tak wyszło i koniec, że przez komputer znalazłam sobie pracę w Zinbabwe w roku 2000. No wiecie - później miałam co prawda jechać do Anglii ale było tak fajnie, że nikt mi nie dał wyjechał. Znaczy mogłam ale wiecie. Co Zinbabwe to Zinbabwe. I dalej chciałam pojechać do USA czy coś tam, no ale nic nie wyszło. A czemu ja nie wracałam za często? Bo powiem bałam się latać samolotami. I tyle. No i koszty - ale najgorszy ten strach. Poza tym wiecie - tam zawsze ciepło, a gdzie indziej. I powiem wam, że też nie wyjechałam do tej Anglii bo mam niemiecki paszport i czułam, że skrzywdzę tej Anglię a sama niczego tam za bardzo nie osiągnę bez odwiedzenia mojej HISTORYCZNEJ ojczyzny choć no nie wiem czy miałam rację do końca. Ale no takie życie. I wiecie - zarobiłam , przyjechałam do Polski bo wiecie 10 lat - kawał czasu, no i już nie mam kasy bo wiecie Zinbabwe - fajnie jest, ale ciężko , nie za dużo zarobisz w tej pracy fizycznej. I tyle. Myślałam, że zostanę jakąś pilotką czy coś w tym stylu. Oczywiście REZYDENTEM ale kto to jeździ do Zinbabwe. I tyle. Nie mają tam za dobrego zaplecza i to takie wszystko wiecie było. Teraz nie mam już szans na taką karierę. Ale tak sobie myślałam. I dlatego jestem w takim punkcie zycia w jakim jestem. No co ja mam mówić? Że nie obroniłam się bo zawsze był popsuty samolot w tym Zinbabwe - jak stamtąd samochodem. Pociągu nie ma. Autobus? Wycieczki nie jeździły. I tak minęlo 10 lat. I w końcu jakiś samolot naprawili i przyleciał ...do Polski. Na Śląsk. I tyle z całości. Co sadzicie o moim opowiadaniu pt. dlaczego nie ma pani doktoratu w Polsce? BO WAŻNIEJSZA JEST PRACA. Taki powód. I tyle. I pieniądze. No w sumie pojechałam zbierać na ten doktorat, ale że wszystko rozwaliłam. Ale powiem wam w 2005 w Zinbabwe była reforma walutowa i w sumie mogłam zbierać wszystko od nowa. No taka prawda. A poza tym co miałam robić? I tyle. No i w sumie w tym 2005 wszystko co miałam to przepadło bo już bym miała na ten doktorat w Polsce, ale wszystko przepadło słuchajcie czyli co - zyli w sumie pracowałam w tym Zinbabwe 5 lat plus jeszcze pensja tam - ile to tam zarobisz - jedynie, że przygoda życia 10 letnia i tyle. ?

Gość tez tu mieszkam
co bedzie z nami jak wylezą i złoto trza bedzie oddac jakieś pół tony

Gość tez tu mieszkam
moze powiedzieć im że jagiełło pod grunwald idzie albo co?