Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam adresu w warrington

adres warehouse iceland/dhl w warrington

Polecane posty

czy ktos mi moze podac adres do warehouse dhl dawnego icelandu?moze byc telefon albo chociaz kod pocztowy to reszte znajde.dzieki

Gość bzdura na cały max
www.google.com

Gość mieszkanka wieżowca
potweirdzam- google.com

czyli ze sie wyniesli z tamtad?to gdzie jest teraz ten warehouse?wlasnie w google nie moge nic znalesc bo nie wiem dokladnej nazwy tej firmy jak sie teraz to nazywa iceland?dhl?gdyby to bylo takie proste to nie szukalabym na forum.jesli ktos wie jak ta firma sie teraz nazywa i jej adres bede wdzieczna.

konkretnie chodzi mi o to gdzie jest dawny iceland/dhl warehouse tam gdzie pikuja towar i calymi paletami wkladaja do tirow.bardzo prosze o pomoc

szukam konkretnie firmy dawnego icelandu ktory sie zjednoczyl z dhl bo potrzebuje znalesc pewna osobe ktora tam wlasnie pracuje i nie placi alimentow .rozumiem ze w tym miejscu jest teraz asda,problem w tym ze nie szukam adresu asdy ale wlasnie tego icelandu/dhl.dziekuje za wykazana chec pomocy.ps.nie jestem idiota moze niezbyt jasno sprecyzowalam o co mi chodzi.

Iceland sie nie zjednoczyl z DHL tylko DHL przejal budynek gdzie byl Iceland, a teraz ten sam budynek przejela ASDA. Ani Icelandu, a ni DHLu juz tam nie ma, wiec ta osoba tam nie pracuje. Iceland przestal tam funkcjonowac w kwietniu 2007 roku

to jest adres glownej siedziby firmy Iceland Iceland Foods Limited Second Avenue Deeside Industrial Park Deeside Flintshire CH5 2NW

Znalazlam tez cos innego, moze to tam DHL Iceland Distribution, Hardwick Grange, Woolston WA1 4RP Mialas racje, ze Iceland z DHL cos laczy, bo maja umowe z DHL na przewozenie ich towarow.

Dziekuje ci bardzo,wiem ze iceland sie zjednoczyl z dhl .Pamietam to z opowiesci mojego ex faceta jeszcze w 2008 roku mialam z nim kontakt wiec mi mowil ze tam pracuje i ze ma kontrakt.Ja jestem w polsce z 7 letnim dzieckiem i nie mam jak tego sprawdzic ale wiem od jego znajomych ze nadal tam pracuje.Pamietam tez ze mowil mi ze kiedys ten iceland byl wlasnie na deeside ale sie przeniesli do Warrington pozniej wlasnie zjednoczyli sie z dhl i wlasnie na tym moj trop sie urwal bo nie moge tego nigdzie znalesc.Moj angielski nie jest perfekcyjny ale dogadam sie.Komornik w polsce nie chce mi pomoc dopoki nie znajde adresu pracy albo gdzie mieszka.O adresie zamieszkania moge zapomniec nie ma szans na znalezienie ale jak znajde ten iceland-dhl czy jak to sie tam teraz nazywa znajde tez jego.gdybym mieszkala w uk nie byloby problemu bo wiem ze tam by go znalezli po numerze ubezpieczenia ale ja nie mam tego numeru wiec pozostaje mi tylko szukanie zakladu pracy i podanie namiarow wlasnie w tym kierunku.mam nadzieje ze ten adres ktory mi podalas to wlasnie ciagle ta sama firma.dziekuje raz jeszcze