Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani morssss

Ucze moje 8miesieczne dziecko na przyszlego morsa

Polecane posty

Gość pani morssss

ja i moj maz nalezymy do klubu morsow i chcemy aby nasze dziecko kiedys dolaczylo do nas, trenujemy z dzieckiem narazie w wannie, wrzucamy je tak na minute do zimnej wody-oczywiscie trzymamy aby sie nie utopilo. Nasz maluch to kocha. Zima 201 planujemy trenowac nad rzeka:)

Gość spooooko
hehehe

Gość buhahahahahahahah
Pewnie, trzeba hartować od małego!!! A tak swoją drogą, to siedzę na kafe juz tyle lat i się wciąż nadziwić nie mogę skąd ludziom przychodzą do głowy takie głupoty.

A co na to lekarz ;0 ? jestem bardzo zdziwiona że tak młodego malucha tak chartujesz... czy uważasz że to jest zdrowe dla niego? w moim mniemaniu jest to bardzo groźne dla dziecka i uważam że jesteś trochę nieodpowiedzialna bo narażasz dziecko na wyziębienie organizmu i inne choroby. Rozumiem 4-5 letnie dziecko zarazić pasją "morsa" ale 8-miesięczne? to już chyba lekka przesada.

Gość ale przezywacie jak
hehahahah dawno sie tak nie usmialam na kafe:D nie zebym miala cos przeciwko, nie znam sie na tym i nie wiem kiedy mozna zaczac, ale po prostu sam temat mnie rozbawil:D to jeden z tych tematow perelek, ktory powinien przetrwac i o ktorym sie powinno pamietac po paru miesiacach;)

Gość Masayuki Yammamottooooooo
a za chwile klub kwadransowych grubasow:D

Gość Pani Mroque Usher :*
Życzę wszystkim smacznego.

tytuł na pewno przejdzie do historii, jeszcze następne pokolenia będą go cytować :D:D