Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzszokowana ona

widzieliscie??? szok szczeka mi opadła

Polecane posty

Gość tez tu mieszkam
może nalezy się nam odszkodowanie za 69 lat teatru

Gość autorko przeginasz
staszek jest jak dupa bez strupa

Gość zzszokowana ona
prawda jest taka ze kazdy ma to na co zasluzyl a on jest sobie sam winien bo jest wredny cham i tyle

Gość zzszokowana ona
jak dla mnie to moze zdechnac jak pies nie przjme sie nim bo go nie lubie

Gość Ojcze nasz, walnij go w twarz!
Wiecie - o tej lasce w mojej drugiej pracy ja mam opinię taka KRYMINALISTKA, któa mną rządziła i zmuszała do NIEWOLNICZEJ pracy, ponad moje siły. Bo ona jest kryminalistką i teraz blokuje cały zakład bo ONA JEST SILNA. No wiecie - a prawo jakie jest? Gdyby cokolwiek miało sens to na nią do sądu co ona wyprawia - jakie tam są przepisy na tej tasmie i czy mnie muszą tak ręce po pracy boleć? To jest normalna sprawa KRYMINALNA. Proces w sądzie pracy jak dla mnie i tyle. AMEN. I przez nią nie ma obiadu tam na przykład. Bo nie. Co prawda bezpośrednio ona nie jest temu winna, ale jest tak wściekła już , że będzie coraz gorzej tam no i co - nie jest kryminalistką? Jest. A że ktoś idzie do sądu to jeszcze nie znaczy , że on jest KRYMINALISTĄ - a taką miałam tam opinię. Nie - ja nie byłam żadną kryminalistką wiecie. Ja byłam wśród KRYMINALISTÓW , ale kryminalistką nie byłam i tyle. I koniec. Tak samo dalej - przepisy i koniec. Tyczące pracy fizycznej w danej firmie. KONKRETNE. A nie tam jakieś wzniosłe ideały. Albo brak pensji - czemu? Wiecie to są skomplikowane rzeczy, ale mimo wszystko nie wiem... i tak uważam, że ja miałam rację i koniec. Bo doceniam URZĘDNIKA. I tyle. I to mam od Anglików i nikomu się nie dam. Widocznie miałam udać się do Anglii i tyle. Z tego Zinbabwe i całą szkołe osmolić, ale no nie wiem... ciężko powiedzieć/napisać. Ale wiecie W PAŃSTWIE najważniejsze jest PRAWO. PRAWO a nie policja. I te dwie moje sąsiadki to też są dla mnie KRYMINALISTKI bo mnie OKRADŁY -zresztą szperanie po rzeczach miałam od początku bo skąd ktoś wiedział, że ja się ...francuskiego chciałam uczyć (miałam samouczek- rozmówki). No i za to zaczęli mnie gnoić a co ich obchodzi moja walizka. Bo wiecie - facet się ożenił i siedzi w szklarni jak powinien być budowlańcem czy czymś tam. Wielce moralny - a ciekawe co on w Polsce robił? K**wy okradał? Następny. Bo wiecie - nie dam się. No to miał mieć biznes jakiś w Polsce - jedyne co miał to kultura wielka i rozdarty ryj, podobnie jak jego żona. I też miałam na niego na policję, że się WYDZIERA JAK DEBIL. I koniec. Żeby nie było, że był lepszy. Nie był i amen. Mam rację? 100%. Bo on jest moralny - BO MUSI. Bo pracuje fizycznie i koniec. A jak nie jest to można go wyrzucić i tyle. Bo ma być! I to jest pierwsza zasada pracy fizycznej a nie , że się nie wolno pocić. To swoją drogą, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsze są PRZEPISY I REGULAMINY i gdzie one są, nie? Nie jest tak? Jak ich nie ma to należy na wszystko ...i tak dalej. W każdym razie jak dla mnie śmiało można bo co? Bo gdzie jest regulamin? I tyle

Gość zzszokowana ona
do pojebana jestes>>> po prostu nie widze nic smutnego w tej historii jesli ty uwazasz inaczej podaj choc jeden logiczny argument!

Gość zzszokowana ona
w dalszym ciągu nie wiem co jest smutnego w jego hostorii i ty chyba tez nie bo mowisz ze smutny jest moj brak wspolczucia :)

Gość zzszokowana ona
powaznie to takie smutne? ;p ekscytujące jak w filmie a co do staszka zdania nie zmienie i nie wezmie mnie ham na litosc. pewnie klamie

Gość musze to napisac o
okaz szacunek i zamilcz

Gość krowie na rowie
o,owca :) a co do samobójstwa przyjaciela Stanisława_Stachu,on miał prawo wybrać!!!!!!!! i odczep się od niego,pozwól mu przejść na drugą stronę

Gość musze to napisac o
nie mow tak, to, ze mial prawo wybrac nie oznacza ze mogl przez rok oszukiwac bliskich i szykowac sie do smierci

Gość krowie na rowie
zachował się odpowiedzialnie,zabezpieczył rodzinę,uregulował swoje sprawy.miał prawo podjąć taką decyzję.wiesz co to jest wolność wyboru?

Gość musze to napisac o
a wiesz co to jest zrobic rodzine za przeproszeniem w huja i zostawic ich nagle bez pozegnania? to tak jakby ich nigdy nie kochal a ty to nazywasz wolnoscia wyboru. co innego gdyby zrobil to z dnia na dzien taki impuls ale staszek napisal, ze on o tym myslal przez rok, to co przytulal sie do zony czy kogos tam innego i myslal "wtedy i wtedy juz mnie nie bedzie z wami"?

Gość krowie na rowie
A Ty uważasz,że skoro założył rodzinę to powinien być do końca życia jej niewolnikiem?!?! nie chciał żyć już od roku ale chciał im zabezpieczyć byt jako taki.

Gość musze to napisac o
dla mnie to zwykly egoizm, jak mogl nie przewidziec ze skazuje kogos na cierpienie ze ktos moze sie zalamac z jego powodu

Gość krowie na rowie
egoizmem jest też wymagać aby ktoś żył dla nas mimo że wcale tego nie chce

Gość musze to napisac o
ale staszek cierpi i musimy cos z tym zrobic

Gość krowie na rowie
to szlachetne.Tylko co tu mogą kafeteriusze?muuuu

Gość musze to napisac o
nie potepiajmy go za to jaki dla nas byl moze sie zmieni, przebaczmy

Gość oleolejjj
macie czytajcie:)

Gość natalia_01
każdy miał w swoim życiu moment kiedy zastanawiał się jak wygląda życie po śmierci i jedno jest pewne Co jest po śmierci - śmierć !!! Nikt z nas nie zna odpowiedzi na to pytanie, ale czy na chwilę tuż przed mamy świadomość tego co nas czeka?? wszelkie wątpliwości można rozwiać szukając odpowiedzi na stronie http://smierc.org/