Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem glupiaaaaa

kazalm spadac jednemu hindusowi a teraz zaluje...

Polecane posty

on jest tak zajebiscie przystojny,do tego mlody 23 latka angielski perfect w trakcie studiow calowalismy sie pare razy ale on chcial seksu po 2 tyg znajomosci i dotykania mnie tam mowil ze musze go usatysfakcjonowac w koncu powiedzialam zeby spadal i teraz kiedy mnie kompletnie olewa to mi smutno...

Gość no wiec widzisz
musisz popuszczac wtedy beda ciebie lubic

popuszczac to ja moge na niego najwyzej mocz. nie dam mu bo podobno hindusi mają male penisy, a ja wole wieksze. miałam nadzieje na to, ze będzie dla mnie kolega, ale okazalo sie, ze chodzilo mu tylko o jedno. jestem zawiedziona.

O co Ci chodzi?Perfekt ang i studia to wyznacznik idealu?hindusy,pakistany,egipty i inne mendy nie szanuja kobiet,wszystko jest dobrze na poczatku,potem zmiana o 180 stopni.

teraz to juz wiem, ze chodzilo tylko o seks. leje na niego cieplym moczem. niech wtyka swoje malenstwo gdzie indziej.

Gość Sraptak
A tylu jest fajnych facetow w Polsce...ech...

zawsze mnie pociagal ten typ urody,bylam wczesniej z pakistanczykiem i bylo dobrze w lozku tez...

up up

Gość lalallaunia
zgadzam się z Marcinem w 100% trzymać się z dala od wszystkich ciapusów, to jaki jest fajny na początku to tylko POZORY!! wolałabym brzydkiego , nie wykształconego i biednego polaka po podstawówce niż ciapatego po studiach doktorskich z kasą i urodą, ta rasa to najgorsze śmieci, wiem co mówię!!!