Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juken

Jankesa were bis du ?

Polecane posty

Gość mam to na uwadze
"Polnische Medels sind seher billig." On Was obraża. :-O

To nie pozostaje mi nic innego jak prosić Cię o wybaczenie, że tego nie pamiętam Jankesa :( :( Widocznie moja natura w pamięci zachowuje tylko te wulgarne laski a Ty ze swoim raczej ciepłym podejściem, by nie napisać przyjaznym, mogłaś umknąć mojej uwadze. :( Moja wina :( :( :(

Wiem Jankeska :) ;) 🖐️ Na szczęście to problem Jukena :P Sam jestem ciekawy jak wycior poradzi sobie z kocimi pazurkami, jak On tylko trolować umie. :P 🖐️ Dobra wystarczy bo się wścieknie :) 🖐️

To nie strach a raczej szacunek. :) Nie przepadamy za sobą to fakt ale włażenie buciorami w Jego temat i pozwalanie sobie na sączenie nieprzeczytanej sympatii pod Twoim adresem Jankeska, to już drobna przesada. :P

Nowy , ale nie przesadzaj , jakiej sympatii / dawno i nieprawda, typowe kafeterianskie zapedy . nie przesadzaj z tym szacunkiem , . to ,ze sie odezwał to mi sie miło zrobiło i tyle . lata mineły . fajnie nam sie kiedys z Jukenem gadało .

ja zawsze przytulam jaska , nie potrafie zasnac bez niego . sama ściskam poduche :p . nie uwierzyłbys gdybym ci powiedział co teraz spiewam i słucham.:D

To znaczy słuchasz tego co sobie śpiewasz, mam rozumieć, że przybrało to taką kolejność - Jankesko :P Nieważne :P :P Rozumiem, że mam zgadywać, lub kręcić palcem dziwne okręgi na kolanie udając zakłopotanie i nie śmiałość, czekając w nadzieli i się ulitujesz i pochwalisz się tym co tak raduje Twoje serce. ;)

nowy idz juz spać , ja tez juz jestem -do spania . a słuchałam Anny German.:P

Jankesa 🌻😍 jakżeby tu nie pamiętać o tak wyjątkowej kobiecie pod względem inteligencji , osobowości i urody :) fakt stare czasy :O zmieniłem się , już nie jestem 21 letniem wkurwionym dzieciakiem z kupą pomysłów na nowe podszywy i trollowanie :classic_cool: lata na f 23 wyjałowiły mnie na tym polu teraz przekształcę ten temat na tasiemcowe nudne popierdywanie którego tak nienawidziłem :D także zapraszam ekipę ze złotych lat kaffe, 2006-2007 ruuleezzzz (((:classic_cool:))) ale przede wszystkim Jankesę ;) 4 kwietnia minie 5lat jak jestem podłączony do neta i 5 lat jak egzystuje na o2 :) z racji tego popiszę parę ciekawych rzeczy :P 🖐️ ps. J. http://www.youtube.com/watch?v=JmO3Jozcm6Y

Niestety lata kiedy mogłeś nosić okulary 20-06 czy siedem już minęły. Ciężko ci będzie trrolować w dzisiejszych czasach. Ale powodzenia i nie ukrywam, że jestem ciekawy jak sobie poradzisz. :) 🖐️

nie poradzę sobie :O nawet nie zamierzam trollować :) ;) chce sobie popierdzieć z ludźmi którzy tworzyli niepowtarzalny klimat 2 latach 2006-2007 zamierzam za to popisać parę słów o tych których już tu nie ma i co wiem o nich

Deska obecnie pracuje dla Gazety.pl dział zdrowie i uroda :classic_cool:

spaliłam rumieńca jak przeczytałam . 😘 równie miło wspominam ciekawe rozmowy ,i troche tęsknie za walką z trollowcami :p Pozdro dla starej ekipy 🌼

Znowu szukam pracy . Doły totalne. Zresztą ,gdyby było inaczej to nie siedziałabym na kafe. Potem znowu będzie odwyk.Ale fajnie ,że ty sobie poukładałeś ,naprawde sie cieszę .:)

kurde siędzę teraz więcej na kaffe niż na efie i naprawdę dużo tu się zmieniło , ludzie to wiadomo ale szybkość wpisów na tematach (ślimaki) jak i powolne odświeżanie topików no i prawie same tasiemce których czytać się nie da :D

...oby, ktoś musi przecież oswoić te ślepe krety z moderacji, że przycisk "DELATE", to młyn na wodę dla trola. :D Moje gratulacje :D Spokojnie do swojego CV możesz dopisać, "... dopiero moja obecność skutecznie przyczyniła się do usunięcia topiku, w którym już od kilku lat userzy, przez niezdrową potrzebę poznania narządów płci przeciwnej nagabywali do pokazywania tzip, pauek, tzytzów". ;) 🖐️