Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bossy3131

Jak mam przywrócić namiętność w związku?

Polecane posty

Gość Bossy3131

Już jakiś czas jestem zaręczona. Ja i mój narzeczony planowaliśmy wziąć ślub,ale od jakiegoś czasu unikamy tego tematu i przesuwamy wciąż datę. Nie mieszkamy jeszcze razem, a już traktujemy siebie zwyczajnie. Dziś kiedy zapytałam się jego czy chce ze mną być odpowiedział, że tak. Powiedział również,że traktuje mnie już jak żonę i nie chce już mówić często,że mnie kocha. Tak samo jest z romantyzmem i namiętnością. Uważam,że to jeszcze za wcześnie by to tracić. Powiedział,że chce zacząć wszystko od nowa,ale nie jestem co do tego przekonana,bo mamy już jakiś fundament i ciężko będzie o tym zapomnieć. Sądzę,iż lepiej by było gdybyśmy spróbowali naprawić swój związek. Pomyślałam,że jutro przyjadę do niego ( po drodze kupie jakiś lubrykant) i od progu jego mieszkania zacznę robić striptiz a później przejdę do czynów. Oczywiście założę seksowną bieliznę. Nie wiem czy jest to dobry sposób by rozpalić w nim namiętność. Jak sądzicie? Proszę o radę.

Gość singiel ale nie singiel
jak macie jakieś problemy z pożyciem, to nie wiem czy taki pomysł jest trafiony...

Gość ABCbielizny.pl
Moim zdaniem to świetny pomysł. Każdy związek popada w rutynę,ale można to naprawić. Komplet sexi bielizny jest jak najbardziej na miejscu,spraw aby w Waszej sypialni znów było gorąco. Daj znać czy wszystko poszło zgodnie z planem. Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

Gość Bossy3121
Powiedzmy,że poszło tak jak chciałam. Tzn.początek był extra ale po pierwszym razie powiedział mi coś co sprawiło,że zaczęłam płakać i chciałam wyjść. Później jakoś udało nam się pogodzić i kochaliśmy się jeszcze kilka godzin. Teraz nadal staramy się wszystko naprawiać. Wczoraj np byliśmy na randce. Było miło i udało nam się spędzić normalnie czas. Chociaż wyciągnął mnie w szpilkach w błoto to pozwolił mi ponarzekać i mogliśmy spokojnie porozmawiać.

Motyw ze szpilkami w błocie to jedyny ciekawy wątek tej nudnej historyjki składającej się aż z dwóch aktów. :O Do tego czyta się to jakby wchodziło się na górę. :O I co gorsza zapowiada się na trzecią odsłonę, w której to będzie opisywać emocje po kopnięciu w duupę. ;)