Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvgeargrs

MÓJ FACET ZAŁATWIA SIE I NIE SPUSZCZA WODY:/

Polecane posty

Gość sdvgeargrs

po siku to nigdy nie spuszcza wody, a zdarza sie,że po kale tez nie:-O Brzydze sie nim teraz:-O Mieszkamy razem 3 miesiace, zwracam mu uwage a on nic,mówi ,że zaponiał, smieje sie z tego. Juz nie wspomne jaki wstyd, jak znajomi przyszli, kolezanka poszła siku, a tam resztki kupy pływały:-O Wstyd mi za niego, tymbardziej,że to on był wczesniej w łazience.

Gość wącham damskie majtki
bardzo Was proszę kochani nie kloćcie się :(

Gość sdvgeargrs
nie moge z nim przez to wytrzymac, rzygac mi sie chce, tak mi obrzydł teraz,że masakra:-O

Gość Zerwij z tym małym
gównojadem. :o

Gość katarina_ola
haha ma chllop poczucie humoru ;)

to morze powiedz mu to tak dokładnie bez owijania w bawełnę tak prosto z mostu żeby wiedziała co ty czujesz i powiedz Że nie możesz uprawiać sexu bo cały czas myślisz o tym co widziałaś w kibelku

Gość katarina_ola
docen to ze nie ejst nudny i robi ci (toaletowe) niespodzianki, nie kazda kobieta ma tyle szczescia

Gość yvkkaaaa
wez zostaw frajera

Gość najlepsze to torty
ja terz nie spuszczam wody a szczam do umywalki w ramach oszczednosci wody

Gość taka_jedna_sobie......
mój facet też tak ma.. nie jesteś sama.. tzn niby spuszcza kupę, ale za krótko wciska spłuczkę i połowa zostaje.. masakra..

Gość gospodyni że ho ho :P
z przykroscią stwierdzam,ze mój mężuś czyni tak samo:( co to kuzwa za nawyk??? kupsko spłukuje na pół gwizdka,a siku wcale za kazdym razem jak idzie do ubikacji mówie mu"nie zapomnij spuscic wody' a on ok ok wiem przeciez o tym i dalej robi swojw! szlag mnie trafia bo dotego obsikuje deske wrrrrr powiedziałam mu kiedys ze mu sisiora odetne,doczepie worek i wreszcie bedzie spokój.

Gość anusssssska213
moj maz to samo ze za krotko splukuje i polowa zostaje bleeeee a do tego nie zamyka klapy i dzwi do lazienki i smrod na pol domu sie rozchodzi;/ to jak widze ze wychodzi z wc ide niby po cos do lazienki a tak naprawde zamykam szybko klape i splukuje 2 raz wode i tak codziennie :(

Gość może ci wasi faceci pochodzą
ze wsi i mieli wychodek na dworze :) Tam nie nauczyli się spuszczać wody:)

może ci wasi faceci pochodzą mój jest ze wsi i zawsze zostawia porządek w łazience wszystko cycuś glancuś

Gość anusssssska213
mial w domu normalnie lazienke wiem bo po slubie mieszkamy u niego i w domu sa normalne 2 lazienki ale moze w dziecinstwie nie mial bo wtedy mieszkal gdzie indziej nie wiem ale to juz nie chodzi nawet o mnie tylko op to wlasnie ze ktos moze przyjsc w gosci i isc po nim do lazienki ;/

I ja jestem wrazliwy na tym punkcie.Raz poznalem, niby fajna dziewczyne i zaprosila mnie kiedys do swojego domu.Siedzielismy, gadalismy i w pewnej chwili musialem sie odsikac.Poszedlem do lazienki a tam klocek plywa niesplukany.Jak wyrwalem stamtad, to do dzisiaj mam jakies obrzydzenie , na samo wspomnienie.Do mnie to nie dociera, jak mozna sie nie obejrzec i nie zobaczyc, czy wszystko jest w porzadku w kibelku!!!

Gość gospodyni że ho ho :P
ja sie swojego kiedys zapytałam czemu tak robi,to mi odpowiedział,"bo oszczędzam wode:D brak słow:(

Gość nie wiem skad wy tych mężów
wytrzasnęłyście :O w klatkach w zoo ich trzymali czy co? kurwa nie rozumiem jak mozna gówna po sobie nie spłukać

Mysle, ze takie rzeczy sa wazne i jezeli ktos nie ma wrazliwosci w tym temacie to zle.Pozniej wychowuje sie dzieci, bez podstawowych zasad kultury.Ale to jeszcze nic w poruwnaniu do tego(byl tu taki temat na kafe), jak niektore dziewczyny mowily, ze ich mezowie i chlopaki, lubia jesci obiad na sraczu!To juz przechodzi wszelkie pojecie!!!

to jeszcze nic podobno 50% dorosłych ludzi je babole a 100% dzieci masakra jak ja sobie pomyślę to mi nie dobrze bllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllle

Ja mialem takie wychowanie w domu,.Ja jak bylem dzieckiem, po skorzystaniu z kibelka, moja matka juz z daleka wolala, czy tam wszystko zostawilem w porzedku a jak powiedzialem , ze tak, to wolala, to umyj rece.I tak w kolko.Wkurzlo mnie to bo przeciez wystarczylo powiedziec raz.Ale moja matka ciagle bezmyslnie to powtarzala.Poza tym kiedys bylo cos takiego jak wojsko i jak ktos nie mial wychowania domowego to go tam wychowano, bo czyszczenie w wojsku kibli to byla podstawa szkolenia !!!

Gość nie wiem skad wy tych mężów
obiad na kiblu? brak słów :O swinie z koniecznosci jedzą i robią pod siebie, a oni z wyboru! obrzydliwe

Gość sdvgeargrs
domyslałam sie że mnie zdepczecie bo trudno przejść na czyms takim do porzadku i ja doskonale sobie zdaje z tego sprawę. Ręce opadają dosłownie gdy w łazience zastaje "niespodzianke" a czasami nawet ręcznik umazany gdzieniegdzie kałem😭

Gość sdvgeargrs
Kiedy ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam:''Z Polski''. A konkretnie z jakiej części jestem? Onaniści pochodzą z kresów, ale ja już się urodziłam na ziemiach odzyskanych w Obornikach koło Chujodupców. To pewnie tej świni ojciec odciął ryja i zrobił kwaśnicę i zaniósł mamie tuż po porodzie.