Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megusia0608

czy chciałybyście tak wyglądać

Polecane posty

Gość katarina_ola
fuuuj obrzydliwe ;/ straszysz ludzi od rana :P

Gość odpowiem też ......
pomijając wiek to ona ma figurę jak manekin w życiu bym tak nie chciała wyglądać

Gość megusia0608
pokazuje takie coś,aby lepiej się obudzić :-)

ogladalam program o tej babie - ona od zawsze nosi gorsety, szyte na miare, wlasnie po to zeby zwezic sobie takie. na tych zdjeciach nie wyglada tak tragicznie jak w tym programie bo tu nie widac jaki ma ogromny brzuch nad, a zwlaszcza pod ta talia. lekarze tez sie wypowiadali, ze ma poprzesuwane organy wewnetrzne

Gość maciejowa57
to strasznie, ona chyba nie jest świadoma, że sama robi sobie krzywdę

z jej wypowiedzi wynikalo, ze jest z siebie baaardzo zadowolona i zachwyca sie swoim wygladem i uwaza, ze kobiety jej zazdroszcza i chca wygladac jak ona

tfuuuu ! obrzydliwe, nigdy w zyciu nie chcialabym tak wygladac, oblesne

Gość maciejowa57
ja jej nie zazdroszczę

Gość on a ma zaburzenia psych
ewidentnie to widać niedobrze mi się robi gdy patrzę na te foty bo jak można mieć przez moment cień wątpliwości że ta kobieta jest zdrowa na umyśle podstarzała baba pokazuje się w wyzywajacych strojach i pozach...ręce suche i obwisłe cycki prawie wyskakują ze stanika....i ten ściśniety brzuch jak balon.... o jej osobowości świadczy ta wyzywająca fota w czarnym gorsecie, ona na czworakach na podłodze a za nią jakiś kolo.....fuj ta baba nie dość że jest chopra psychicznie to jeszcze ekshibicjonistka

Gość katarina_ola
choroba psychiczna niestety ;/ choc wcale nie jest gorsza od lasek ktore uwazaja ze i m sa bardziej opalane tym bardziej inne im zazdroszcza, lub takich ktore uwazaja ze jesli zrzuca im sa chudsze tym cudowniejsze :P wiadomo ze waska talia jest pozadana, opalona ladnie skora sa pozadane, ale gdzies jest ta cienka granica, wbrew pozorom latwo ja przekroczyc...

fuuuuujjjjj ja rozumiem talia osy.. ale bez przesady..wolę być jak kłoda niż tak jak ona.. że ona się nie złamie jak się pochyla.. :/

Gość najlepsze to torty
nastepna strona