Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskixxx

kobiety które szybciej dochodzą od mężczyzn

Polecane posty

Gość ciekawskixxx

i żaden facet nie narzeka wystarczy że taka kobietkę się zacznie pieścić a ona ma już orgazm a facet jak dojdzie za szybko to wielkie halo

Gość katarina_ola
jak kobieta dojdzie to nie ma zadnych konsekwencji dla mezczyzny, jak facet pierwszy skonczy to dla dziewczyny oznacza frustracje w niektorych przypadkach wrecz bol fizyczny ;/

Gość ciekawskixxx
tylko że nieraz jak kobieta dojdzie za szybko to często jest tak że niema ochoty na dalsze igraszki

Facet jak jest du.pa to na takie w"wyskoki' sobie pozwala.Egoiste trzeba wychować jak nie ma pojęcia o miłości;)

Gość katarina_ola
cipka moze zbyt podrazniona zaraz po orgazmie (choc roznie to bywa) ale przeciez zawsze zostaje fellatio ;)

Gość kwiecowa
jestem z tego gatunku i dlatego nie lubie długodystansowców :P woele kilka razy w niedługich okresach niz jaz a długo bo to mi sie wtedy nudzi :O

Gość katarina_ola
nudzi? ja zawsze sie kocham do momentu az dojde, albo dochodze do wniosku ze dzisiaj nic z tego i koniec :)

Gość kwiecowa
ja równiez tyle ze on zawsze błysakwicznie dochodzi. Seksik zaczyna sie pod prysznicem a potem kolejny raz w łózeczku ;) Jest namietnie i bardzo ostro :)

Gość kwiecowa
zapomniałam dodać że te igraszki to z moim psem Azorem, który jest owczarkiem niemieckim

Gość Buahahaha
no i w końcu jakiś infantylny zazdrośnik nie wytrzymał i beznadziejnie debilny podszyw musiał pójść :/

Gość ciekawskixxx
no moje panie proszę wypowiadać się dalej na ten temat jak to jest z tym orgazmem u was jeśli macie za szybko

Gość u mnie jest tak
hej, mój facet to długodystansowiec, jak przyjeżdża do mnie to kochamy się całą noc. Bardzo często dochodzę pierwsza, robimy wtedy przerwę i kochamy się ponownie, czasem nawet kilka razy nim od dojdzie. On to uwielbia, mówi, że nic nie sprawia mu takiej przyjemności jak czuje, że mam orgazm, moje skurcze, wyraz twarzy, dreszcze na moim ciele. Kiedyś postanowiłam, że zaczekam na niego... Ja nie miałam orgazmu, jemu też przeszło i musieliśmy zaczynać od nowa. Powiedział mi wtedy bym nigdy więcej tego nie robiła! hmmm