Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MGR....

Mam pytanie o pracę magisterską

Polecane posty

Gość gość
A ja mam pytanie... Czy ciężko pisze się taką pracę? Jak to wygląda "od kuchni" ? Ile jest na to czasu, czy można liczyć na jakąś pomoc ze strony wykładowców, czy ćwiczeniowców ? Jestem dopiero na 2. roku, ale trochę się tego boję, zresztą chyba wszystkiego co nieznane, bo w gimnazjum bałam się matury ;p

Gość gość
Możecie mi napisać czy jak skopiuje cały rozdział metodologii ze swojej pracy licencjackiej do magisterskiej,to będzie to plagiat?

Gość informatyk_wlkp
również z tego korzystałem. Wyszło mi 12% plagiatu (głównie cytaty z książek) zatem looz. O ile mnie pamięć nie myli ponad 20% to już plagiat, za który mogą ci odebrać tytuł. Bo wiadomo, że się oddaje wersje elektroniczną w dziekanacie, a uczelnie, a moja była, które są w programie antyplagiatowym przepuszczają te prace przez system. A uczelni w tym systemie jest bardzo duzo, praktycznie juz wszystkie https://www.plagiat.pl/webplagiat/main.action?menu=clients

Gość informatyk_wlkp
@gosc Jesli skopiujesz caly rozdział z pracy licencjackiej do pracy magisterskiej to jak ktoś się tego dopatrzy to mogą odebrać Ci tytuł. A to z takiej racji, ze praca magisterska powinna być kontynuacją pracy licencjackiej a nie jej powieleniem. Nie mozesz tak zrobić, bo bekniesz. A jak ktoś przesiał twoją licencjacką przez system to ona już tam automatycznie jest. Każdy nowo przesłany dokument do zeskanowania pozostaje juz w systemie

Gość gość
poprawaplagiatu@gmail.com

Gość gość
poprawapaplatu@gmail.com

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Witam !! Mam pytanie ! Czy pisał ktoś temat o etyce urzędnika i podzieli się swoją pracą ?? nie chce nic spisywać , po prostu mam problem z ogarnięciem poszczególnych rozdziałów , jak je nazwać itd . Z góry dziękuję !!! i jeszcze jedno... jeżeli dobrze zrozumiałąm , to można przepisywać z książki np : 3 pierwsze wyrazy takie jak w książce , czwarty zmienić na synonim tego wyrazu np , a potem dalej pisać 3 słowa z książki i znowu synonim , bo przecież nie można cały czas pisać w cudzysłowu !

Gość Justyna9187
Właśnie w lipcu tego roku się broniłam i pamiętam, że jak zaczynałam pisać to miałam wiele takich małych przeszkód i błahostek. Podsyłam Ci stronę z której często korzystałam właśnie jak się zacinałam na czymś: www.pracedyplomowe.edu.pl/spis-tresci-plan-pracy-dyplomowej.html

Gość Program Antyplagiatowy
Zapraszam to przetestowania programu antyplagiatowego' pozwala on na sprawdzanie różnych tekstów typu prace dyplomowe, artykuły. Sprawdza wszystkie zdania w tekście czy któreś z nich nie jest plagiatem następnie podkreśla na czerwono zdania w których znalazł plagiat i określa procentową ilość plagiatu. Program pobierzesz na stronieantyplagiat.net Strona z programem antyplagiat.net

Gość gość
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net

Gość gość
Skonsultuje się z ekspertami z zakresu pisania prac dyplomowych - http://iprace.livejournal.com Posiadają wieloletnie doświadczenie, dzięki czemu doskonale wiedzą, jak właściwie pisać prace dyplomowe różnego rodzaju.

Gość poprawa plagiatu
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość Zbys2zek23
na rok 2018 również można śmiało polecić program ze strony www.antyplagiat.net