Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalalalallalalalallalal

CO MYSLICIE O ZAWODZIE: CHARAKTERYZATOR??

Polecane posty

Gość gość
Ja tak sobie patrzę nawet wśród swoich znajomych koleżanek że jednak kursy kosmetyczne, przedłużania rzęs mysle ze są tu bardzo dobrym rozwiązaniem jesli chodzi o kierunki na przyszłośc.

Gość gość
Ja polecam w takim razie jesli w ogóle moze myslisz o szkole spróbować z taka http://www.dziewulscy.pl/rekrutacja.html Tu pod okiem najlepszych będziesz mogła sobie po jej skończeniu odpowiedzieć na pytanie czy warto jest dbac o swój wygląd jak równiez jak to robić.

Gość gość
W sumie fajny kierunek i nie wiem czy sie nie wybiore zwłaszcza ze kończe teraz kosmetyke w Cosinusie i myslałam zeby jeszcze coś dalej robić.

Gość gość
W Cosinusie tez masz ten kierunek, a z tego co zreszta sama słyszałam na temat szkoły to ma ona naprawde dużo dobrych opinii. Wiec czemu nie spróbować.

Gość gość
ja marzę o zawodze charakteryzatora i dlatego zapisałam się do szkoły artystycznej Studio Sztuki w Warszawie. Chodze na kierunek wizaz i charakteryzacja. Dla mnie taka szkoła to frajda. Mam nadzieje, ze będę pracować przy produkcjach filmowych. Wielu absolwentów naszej szkoły pracuje w takich miejscach. Sami możecie spr listę filmów http://studiosztuki.pl/oferta/szkola/charakteryzacja-i-wizaz/osiagniecia-absolwentow/.

Gość gość
Ja zapisałam sie teraz na kurs makijażu w Cosinsie i naprawde uważam ze to bardzo dobre rozwiazanie jesli chodzi o nauke profesjonalnego makijazu dla kobiety. Polecam.

Gość gość
Dziewczyny, jeśli szukacie szkoły, by zajmować się charakteryzacją, to dobrze radzę: omijacie szkołę Dziewulskich w Wawie. Szkoła uczy jakiś przestarzałych technik, z których was potem wyśmieją podczas ubiegania się gdziekolwiek o pracę. Wstyd się przyznawać, że skończyło się studium Dziewulskich...

Gość gość
Jesli komuś zalezy na takich szybkich kursach to mozna tez zdecydować sie na szkołe policealną Cosinus.

Gość gość
Jak dla mnie charakteryzacja nie jest do końca przyszłościowa, może służyć jako zajęcie dodatkowe ale żeby się z tego utrzymać do średnio mi się to widzi. Tak samo wizaż, ja zrobiłam kurs dzienny w szkole Select. Mam oprócz tego stałą prace a w weekendy obsługuje klientki i kaska leci ;)

Gość gość
Ja chodziłam i w przeciwieństwie do Was nie moge powiedziec niczego złego. Dlatego ze jestem zadowolona z podejścia samej szkoły, sposobu nauczania, nauczycieli... Naprawde wszystko jest ok.

Gość gość
No własnie najlepiej moze wybrać sprawdzoną szkołę. Nic nie widze nadzwyczajnego i dziwnego w tym aby chodzić do szkoły policealnej.

Gość Gracjela77
W przypadku Studium Dziewulskich masz o wiele lepiej bo tutaj sam prestiż szkoły i umiejętności jakie zdobywasz na pewno bardzo pomagają w znalezieniu pracy :) Ja na pewno brałabym ją pod uwagę.

Gość Merida88
To co mnie się kojarzy z wizażem i stylizacją to właśnie Dziewulscy. Ale oczywiście każdy wybiera taką szkołę jaką albo ktoś mu poleca, albo słyszał ze jest dobra. A takich szkół rzeczywiście nie brakuje-tylko czy są to szkoły na wysokim poziomie nauczania ?

Gość Samba77
Wiele jest szkół ale tez są różne opinie na ich temat. Niektóre z nich są mało znane, i rzeczywiście jest tak ze czasami dyplom się prawie wcale nie liczy. A ta szkoła- Studium Dziewulskich na pewno ma i renomę i daje dużą wiedze praktyczną.

Gość Mulka89
Moje koleżanki mają doświadczenie ze Studium Dziewulskich, 2 już skończyły, a jedna jest w trakcie kierunku protetyka i efekty specjalne. I jest bardzo zadowolona, i te 2 znalazły prace już w trakcie nauki :)

Gość Telmena
Jeśli chcecie prześledzić ich realizacje to polecam program "Twoja Twarz Brzmi Znajomo" lub FB. Czasami tam zaglądam, ponieważ interesuje się sama sztuką, a na ich portalu zawsze można zaczerpnąć ciekawych inspiracji :) Uważam, że szkoła Dziewulskich to chyba najlepsze rozwiązanie dla osób chcących się uczyć w tym zakresie.

Gość Rekonka
Moim zdaniem szkoła Dziewulskich jest to właśnie jedno z najlepszych rozwiązań jeśli chodzi o naukę i zdobycie wiedzy u najlepszych jeśli chodzi o stylizacje. jestem jak najbardziej za takimi studiami,kiedy możemy poprzez taki kierunek spełnić swoje marzenia zawodowe w przyszłości.

Gość Wiliena
Wybierz kierunek zgody z twoimi zainteresowaniami, Tylko robiąc to co kochasz, będziesz szczęśliwa w życiu :) Ja co prawda nie jestem po szkole Dziewulskich, ale moja znajoma i bardzo ich chwali.

Gość Almogar
Moja koleżanka, która wybrała Studium Dziewulskich na wizaż i charakteryzację trafiła w dziesiątkę. Teraz patrząc z perspektywy czasu zrobiła bardzo dobrze, bo już na drugim roku udało się jej znaleźć prace i to bardzo dobrze płatną.

Gość Eloena
Co do wspomnianego Studium Dziewulskich muszę przyznać ze tak naprawdę jestem zaskoczona tym czego można nauczyć się w tej szkole. Jeśli lubicie wykonywać tego typu rzeczy, to świetna opcja na to co się chce robić w przyszłości.

Gość Maralo
Znajoma robi oszałamiająca karierę w tym zawodzie w Londynie. Co ciekawsze to jest właśnie absolwentka tej szkoły Dziewulscy. Cieszę się z jej sukcesów i pracy jaką tam posiada. Też na co dzień chciałabym oglądać wielkie gwiazdy kina :p