Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUPA

Dziewczyna chce zerwac bo jestem za dobry...

Polecane posty

Witam Mam problem jak w temacie mowi ze irytuje ja to jak chce jej pomagac i sie nia opiekowac. Nie wiem czemu taki jestem nie robie tego specialnie chcialbym to jakos w sobie zmienic tylko nie wiem jak;/ Bardzo mi na niej zalerzy :(

Gość jak sobie pościelisz tak się
hmmm zaleŻy... Moze zbytnio przesadzasz po prostu. We wszystkim trzeba miec umiar, bo można kotka zagłaskać na śmierć :)

Gość ma cie dosc i chce sie uwolnic
w sposób kulturalny.

Gość odpowiem też ......
może jesteś nadopiekuńczy i narzucasz się swoimi chęciami niesienia pomocy w każdej sytuacji ...daj dziewczynie trochę przestrzeni w końcu uczymy się na swoich błędach i musimy nauczyć się sami radzenia w trudnych sytuacjach a nie liczyć ciągle na innych

zawsze kobiety pociągają bardziej faceci "z jajem" niż ciepłe kluchy które są na każde zawolanie. zresztą dzieje się też tak w odwrotną stronę.... mo przyjaciołka zerwala z narzeczonym bo był dla niej za dobry, poprostu znudził się jej... nie żaluje że go zstawiła choć teraz trafia na samych idiotów którym zależy tylko na seksie... al jak to stiwerdziła: mam 23 lata całe życie przede mną a z byłym zanudziłabym się na śmierć, chyba że predzej czy poźniej itak zaczelabym go zdradzać...