Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eryc0404

Dziewczyny

Polecane posty

Gość Eryc0404

Witam mam prośbę do osób doświadczonych, otóż chodzę do drugiej klasy technikum. Mój problem polega na tym iż często podczas przerw niektóre dziewczyny nie znane mi czasami dwie rozmawiające ze sobą, stoją i się śmieją spoglądając na mnie, wiem że mówią na mój temat. Zdarzyło mi się to już ze 6 razy Nie mam zielonego pojęcia co to oznacza, czy ze mną jest coś nie tak, czy po prostu podobam się im. Proszę o szybką odp.

jeśli to lesbijki to możesz się im podobać i cię podrywają :)

celowo napisałem lesbijki bo nawet nie wiemy czy jesteś facetem czy raczej nie :)

Gość Eryc0404
Jestem mężczyzną chyba widać z nicku

a sory Eyck jesteś to skrót od Eryka (kobieta) czy eryk facet? moja rada : umyj się, wyperfumuj, uczesz włosy na głowie, schludnie się ubierz, zrób użytek ze szczoteczki do zębów, załóż czyste buty i obetnij paznokcie u rąk zamiast je obgryzać. Efektu to nie poprawi, bo nadal będą się na CIebie gapić ale raczej będą to ładne dziewczyny a nie te ze średniej i niższej półki acha i zapnij rozporek :D

Gość taaaaaaaaaaa???
Moga sie : 1. naśmiewac z ciebie 2. nasmiewac - '' - 3. nasmiewac - '' - 4. moze cie jakas lubie ale watpie :P

Gość Eryc0404
Na pewno rozporek mam zapiętyt jak zawsze.

Gość ddkkskskskskk
To moze nic nie znaczyc gdy ja chodzilam do liceum robilam to samo stalam i sie smialam,usmiechalam bez powodu dla zartu :P

rozporek możesz mieć zapięty ale sprawdź wcześniej czy "instrument" schowałeś :D bo może nie schowałeś albo masz za mały "futerał" :D

a tak poważnie to pewnie podobasz się jednej z nich, jednak są bardzo nieśmiałe by CI o tym powiedzieć. Spróbuj zrobić tak: jak będziesz następnym razem widział, ze się śmieją patrząc na Ciebie to podejdź w ich kierunku i powiedz tak. Dziewczyny macie najpiękniejszy uśmiech na świecie. :) Ciekaw jestem jak będzie reakcja :) Jesli bedą się śmiać nadal to są idiotkami i olej je

Gość Eryc0404
Można by spróbować, lecz niestety nie jestem zbytnio śmiały.

jesli się nie odważysz to nadal bedziesz się zastanawiał dlaczego się śmieją :( albo rozwal je jednym zdaniem. "Wiecie bardzo jesteście piękne i ja taki nieśmiały facet zauroczony waszym uś miechem chciałem was zaprosić do kina :D" jesli one coś tego do Ciebie to bedą sikały po nogach ze szczęścia :)

Gość Eryc0404
Jedną z tych dziewczyn raz rozmawiałem na portalu nk.pl. Oglądałem raz jej profil napisała do mnie co tak ją podglądam, w odpowiedzi napisałem pytanie co tak się śmiała z jej koleżanką , opowiedziała, że jeśli już to mogła się jedynie uśmiechać.