Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka123456

Prosz eczy ktoś zechce mi pomóc....bałagam

Polecane posty

Gość blondyneczka123456

Pisze p raz 2 bo moj wczorajszy topik mi umkną pomozcie proszee co mam myslec U mniejakaś rewolucja kompletna, najpierw taki śluz biały, ale go mało, a teraz jakiś taki żółtawy. Nie mam pojęcia. Kurcze, ale to chyba dziwne, skoro dwa testy nam negatywne wyszły, po 6 tygodniach, a innym po kilku dniach wykrywa, może to stres, sama już nie wiem, jak to sobie tłumaczyć. w dodatku mam wzdecia,nie wiem czy od tej ciazy,czasem na majtkach kleks,,ale pewnie z nerwów.. ja pewnie nie pojde do gina bo sie wstydze bo mam za duże wargi sromowe...cała sie trzese ,badam szyjkę macicy tak bardzo ze teraz zaczyna mi isc krew wymieszana z zółtym śluzem,,nie moge doczekac sie @ zeby uszły ze mnie te wzdecia,,,czekam napiszcie prosze bo nie spie po nocach [ czy wy tez tak macie, czasem takie kleksy podczas okresu?? jak ja ostatnio kochałam sie oralnie z moim chlopakiem(teraz go podejrzewam ze jest ojcem mojego dziecka) i własnie szły kleksy..zastanawia mnie własnie czy to ma zwiazek tym śluzem zabarwionym krwią,oczywiscie od tego ze mocno badam szyjke macicy

Gość blondyneczka123456
to nie prowokacja

Gość basik_basik
"badam szyjkę macicy tak bardzo ze teraz zaczyna mi isc krew wymieszana z zółtym śluzem" Żartujesz cz piszesz serio? Pewnie przez wkładanie tam paluchów mogłaś się zainfekować czymś! Biegiem do gina to nie są żarty! A tak na marginesie, to co z tego twojego badania wnioskujesz?:)

Gość blondyneczka123456
no badam sobie czy wysoko czy nisko

Gość basik_basik
co ma być wysoko a co nisko, bo nie kumam!

Gość
do gina on ci wytlumaczy, zrobi usg a na przyszlosc ZABEZPIECZAJ SIE !!! NPM sa dobre jak masz super uregulowane zycie, zawodza przy zmienie diety, miejsca pobytu, stresie itp.

Gość gęsia szyja.
albo jest wysoko albo nisko

Gość gittta
to początkowe objawy brodawczaka leć do lekarza, zanim ci narośnie