Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaowieczkabozzza

wiecie co - ja się nie dam

Polecane posty

W dzisiejszej Ewangelii PISZE - zabójca podlega sądowi "kto by się dopuścił zabójstwa podlega sądowi" - no nie siedzieć, ale sądowi, a dalej pisze "kto się gniewa na brata podlega sądowi" I tyle. Chyba każdy umie czytać i koniec - przecież to słowa Boga są. Zabójca do sądu i ma jakąs karę mieć. Jak to zabójstwo bezkarnie może zostać. Jakiekolwiek. Czy siedzieć? Ale kara musi być :(

I patrzcie - pisz dalej tak - kto by bratu rzekł BEZBOŻNIKU - podlega karze PIEKŁA OGNISTEGO. Zobaczcie w jakiej ja jestem sytuacji. Jak mogę brata potępić, że do kościoła nie chodzi i powiedzieć mu BEZBOŻNIKU. To do piekła trafię. Pisze tak! Nie mogę tak powiedzieć, a Kościół by tak chciał. To niech se poczytają Ewangelię wiecie. Bo ja jestem czytaczką Ewangelii i przez to też dużo w życiu straciłam, no ale tak to już jest, że czasu nie cofnę i koniec. Nie mogę powiedzieć Ottonowi BEZBOŻNIKU - muszę mu pomagać i tyle. A jeszcze nie mam rozgrzeszenia więc kto tu jest bezbożnikiem w sumie? Jedynie, że łażę do tego kościoła - takie fakty.

Pan Jezus nie pisał niczego. Raz tam pisał. Nie o to chodzi. Ale MÓWIŁ i to są ZAPISANE JEGO SŁOWA. No to weźcie i cała Biblię sobie wykreślcie. Co wam zostaje? TRADYCJA. A czego w sumie? Nie wiem. Nauki Chrystusa są ważne. W jakiej ja byłam sytuacji? Ksiądz chciał , żebym spowiedzią brata potępiła bo sie dorobił. A Ewangelia? Czy on jest normalny? I na niego se dzieci zrobił. Co prawda adoptowany ale zawsze brat. No to jak tak chodzi KOŁO Ewangelii - bo jej nie czyta - to niech się zajmnie wiecie tą TRADYCJĄ i się domyśli czemu on jest nie do ogrania ten mój brat. Jeden i drugi ma Biblię gdzieś. To tak akurat. A ksiądz takie rzeczy powinien wiedzieć bo to są teologiczne bardzo zagadnienia.

co prawda jak widzicie najwazniejsze rozgrzeszenie po spowiedzi, ale go nie mam. A jakbym poszła? Co wtedy? Po twarzy by mnie zbił? Spróbowałby to mam prawo napluć na niego za mój chrzest. I tyle mnie cokolwiek obchodzi. Dobrze by ze mną ksiądz żył i brat byłby po jego stronie , nawet z dziećmi - tyle go to obchodzi. A tak? w zadku wszystko do dziś. I jeszcze mu muszę pomagać bo mi powie, ale ty jesteś chrześcijanka - bratu źle życzysz. Nie mogę więc. No ale życzyć to jedna sprawa, a POJEDNANIE to druga sprawa. I teraz co - pojednam sie i życzę komuś żle? Można tak? Ma to sens? Jak mam mu zyczyć? A mnie wyrzucił na bruk.

No i wiecie za to wyrzucenie życzę mu źle, ale nastawać na niego nie mam prawa. Ale czy to nie jest GNIEWANIE SIĘ? CZy to jest GNIEW złe życzenie mu? No to nie mogę albo mogę ale podlegam sądowi. I to jest prawda. Za złe życzenie bratu podlegam sądowi - CZEMU MU ŹLE ŻYCZĘ. I tyle. No to pójdę pod sąd, a jak nie będę się gniewac to nie pójdę pod sad - ZA TO. Nie podlegam sądowi. A jak sąd to WYROK I KARA. To zależy ode mnie.

I patrzcie czyli ten ksiądz GNIEWA SIĘ NA NIEGO. jakim prawem? Musi się wyspowiadać z GNIEWU na niego. On go miał NAWRÓCIĆ , a on sie pogniewał na niego. No bratem jego nie jest, ale GNIEW grzech główny. I wiecie - tyle z gniewu. Dlatego cierpliwość to NAJWAŻNIEJSZA CNOTA. A ten co mi rozgrzeszenia nie dał to czemu - PYCHA, GNIEW - bo powiedział mi gniew jest święty. No - nie komentuję :(

Wiecie kto ma święty gniew? PAN JEZUS. Kramiki porozwalał i poszedł. A czemu? Ja wiem czemu. To sie stało z powodu Maryji. Ale tego nie pisze. A uczniowie się smiali bo niczego nie rozumieli dlatego Maryja jest wyżej od nich. Bo on to OGRAŁ co ona robiła tym uczynkiem. Naprawdę. I tak zawsze ludziom powie, że tak a tak miało być bo reszta i tak bez znaczenia. I niech sobie poczytają Ewangelię w tym miejscu. Naprawdę.

I przez to nic jej nie można zrobić wiecie bo gdyby nie to,że się tak zezłościł to by na tę Maryję można napaść. Ale z powodu tej historii - nie. I zobaczcie jaki ten Kościól jest w sumie tępy. I dlatego jest jak jest. Nawet mogliby by NASTAWAĆ na Maryję gdyby nie ta historia, a ci ŚWIĘTY GNIEW i się gniewają. A jak oni sie spowiadają to już nikt normalny nie wie. W każdym razie wyznanie grzechów mają gdzieś. Przynajmniej moje a co dalej słuchajcie? :(

mogliby nastawać na Maryję - tak miałam napisać. I wiecie - jaka to jest prawda o całości ich. On im to kiedyś wszystko wytłumaczy - Pan Jezus. Po co im ten mój brat. Taki husyt. Dawno mieliby go gdzieś. Nie. Na niego. ale już mu nie dadzą rady. Coś bym mu dała i by mu było już całkiem dobrze na tym świecie, ale nie zaslużył na to. Czemu? Bo tak te rośliny jak ja męczy. Oj to by musiał naprawdę się poprawić, żeby zasłużyć na ten mały darek, który bym mu mogła dać. I to by mu pomogło. Ale już nie zdążyłam, nie wymyśliłam tego. Jedynie, że mu nic nie zrobią, a tylko to by go ratowało tak całkiem. I nie musiałby o mnie stać,a tak to musi. I przez to mnie też wyrzucili. Dokładnie przez tę rzecz. A to wiem teraz i tyle :(

czytamy dalej rzekł pan owieczki moje aby spełnić wole boża nie uprawiajcie miłości z chuci i pożądania ale z miłości a jesli juz zdarzy się wam taka przygoda uzyjcie dziurki bardziej śmierdzącej i wydalającej przetrawione resztki pokarmu a czyn taki mniej grzeszny i szybciej w zapomnienie iść moze

spółkowanie zaś kazirodcze panu tylko przeznaczone zostawcie więc siostry swe i matki na chwałę pana

No to musi już trzymać z tym młodszym, a ja sie nie mogę z nim NAWET SPOTKAĆ bo zeżarł ten opłatek. Po co on to zeżarł? Nie miał co jeść? I tyle. Z tym starszym tak, ale go nie chcę bo mnie wyrzucił. I tyle. Z tym młodszym jest nie do ogrania - to chociaż tyle. Choć ten opłatek to też nie najważniejsze ale go ma i jest dobrze. Choć tyle z całości. I teraz już musze być cicho. Bo po mnie :(

A idę stad bo dalej zostaje tylko praca i koniec. No ja myślałam, że coś znajdę w tym tyognidu, ale w sumie po OTTONIE miesiąc leczenia sie na łeb. A nawet jeśli nie to muszę sobie Wielkanoc ograć jeszcze bo chcę żeby była bez znaczenia i by mi dali święty spokój. Jak książki to książki i tyle. Co jeszcze? A czy to jest prawda te książki? NO ale skąd one powstają? jak?

niech spełni się moc cudu i kobieta odda się całkowicie swemu panu który będzie mógł ja posiąść poprzez lizanie obopólne narządów płciowych i upajanie się płynami fluktacyjnymi amen

Powiem wam, że w takim razie daję temu bratu W WYOBRaźni ten podarek tak jak go potrzebuje i ...to wszystko już co mogę dla niego zrobić na plus. ŻEBY W RAZIE CO nic nie było na mnie. A miało być. Ale się nie udało. I tyle. Bo znam tę historię i ona jest straszna. Ale to jest prawda. I tyle :(

Gość Stara Pani Morgue Usher
Ahahahaha, lul. Kształt Bibli był ustalony na Soborze Nicejskim, kiedy to Konstantym był zmuszony zareagować na rosnący konflikt pomiędzy chrześcijanami a poganami. To był ruch polityczny - tym bardziej, że jako żyjący był niewierzącym. Tak, czy siak, to ludzie stworzyli Biblie, a potem nazwali ją natchnioną. Po prostu, nazywana natchnioną, miała większą siłę przebicia. Ruch polityczny, podkreślam. A informacje zawarte w Bibli to interpretacje stworzone przez ludzi starożytności wobec sytuacji nie do końca przez nich zrozumiałych. Niby czemu miało by bć inaczej? Natomiast, z tym całych natchnieniem, to ja uważam, że i muzyka Mozarta była natchniona. Także wygłupiaj się dalej. Ale jak się chcesz wygłupiać, to przynajmniej nie z pozycji ignoratna- i żart powinien być trochę wyrafinowany, nie uważasz?

Ale wy jesteście walnięci w łeb - co wy tu piszecie. Idę już sobie stąd. To nie forum dla mnie. Co jest w życiu wazniejsze - pojednanie sie z bratem czy pojednanie sie z Bogiem. A jesli pojednaniem sie z ...BOGIEM skazuję brata na karę śmierci. Na zamordowanie. To co wtedy? Kim jest ksiądz i jak używa swojej władzy? O tym można książkę napisać. WŁADZA KSIĘDZA POLSKIEGO. Naprawdę :(

Patrzcie idę do spowiedzi POJEDNAĆ SIĘ Z BOGIEM a gość nie daje mi rozgrzeszenia. I nie mówi czemu. Czy tak sie zachwouje Bóg? Nie chce sie pojednać z człowiekiem. No to po co jest ten konfesjonał. NO PO CO?

Właściwie kto nie powinien dostać rozgrzeszenia - tylko ten kto idzie tam pomieść sobie księdzem, nie? A ja? Czy tak poszłam? Bóg powinien zabić tego księdza na miejscu za taki uczynek :( Gdybym była taka święta, jaka bym chciała to tak by sie stało. Ale byłoby na mnie, że księdza zabiłam. A tak powinno być i tak na pewno się zdarza... oj ludzie, ludzie - co ja jeszcze przeżyję niebawem...

stara pani morge widac wagina pani dawno nie ruszana a to powód twej frustracji pan nie zakazał uzywania przedmiotów zabaw cielesnych a więc do dzieła córo koryntu

A wy jesteście powaleni tu wszyscy jak ten mój brat. Jeszcze muszę 1 rzecz założyć na ruskę, żeby ten wariat jej przeze mnie nie wywalił i żeby mu nie szkodziła juz i koniec. Pieśni. I żeby mnie nikt tam nie wracał bo to by było ŻAŁOSNE. To od razu trzeba mieć dobrą opinię i układy i w ogole , a nie takie coś jak ja tam miałam. Zwłaszcza, że co to w Niemczech za ogrodnictwo macie. A ruska go niszczy i ja wiem jak. Ale mu nie powiem. I tak mu nic nie zrobi bo chrzest - musiałaby wiedzieć, co on ma spieprzone w tym chrzcie. Ale tak aż nie wnika, ale ogrywa mu ten chrzest równo NIEŚWIADOMIE i tym chrztem na niego i...NIC. Bo za wysoko urodzony i tyle. Ale ten podarek i nic mu nie zrobi choć nie warto na niego tego podarku. On a ta ruska... i tyle. No ale brat, muszę z nim trzymać i tyle. I koniec. I wiecie żeby jej nie wyrzucił. Choć taka nienawiść - czy to ma sens? Nie wiem. Pewnie bo dzieci jej nie przyjął. Jak młodszą przyjmnie to może być. OBY o to poszło bo naprawdę nie wiem o co. O dziecko - no a jakby było jakieś niewydarzone, że tak napiszę? Zrozumiałam, że po prostu nikogo z rodziny jej nie przyjął i na niego. I wiecie - ja tam nie wrócę po takiej historii ale ta ruska wie - jedna rzecz inaczej i w sumie mogłabym nawet TERAZ napisać jak go niszczy, a tak, że tę jedną rzecz zrobiła inaczej to nie muszę się z nim kontaktować bo mu nic nie zrobi ponadto co zrobiła. I tyle. I wiecie -oni sie ze mnie śmieją - hahaha - za wysoko mierzyłaś - hahaha - nieprawda. ŹLE to tak. Za wysoko. NIECELNIE. I tyle mam do napisania. To było PUDŁO. Czy za wysoko czy za nisko? PUDŁO po prostu i tyle po latach.No i dziś bym sie słowem nie odezwała. Bo wciągnęło mnie...samobójstwo leśnika. Za wysoko - oni by dużo chcieli. Niecelnie. I znęcałam się nad tym samobójstwem, a mam matkę samobójczynię. A reszta? Reszta to miałam kraść i uciekać w nocy. Za wysoko - no wiecie co - włączcie sobie od czasu do czasu polską TV - co to tam leci? Za wysoko. Chcieliby :(

Ale patrzcie - wrócę na ten Zachód - jak ja tam wyglądam. Jak zero. Ale słuchajcie - na podstawie czego w sumie? Rozmowy ze mną? Dajcie spokój - ja się tam papierekiem czuję. Niech sobie mówią i piszą co chcą. Kasa i koniec. Bo jednak wiecie - przyjeżdża człowiek, to sie nim interesuję. Nie - no a nasi jakie tam mają mniemanie o sobie, ze co - że grupą zachód jak komunę rozwalą. Takie mają plany. Ale nic z tego. To KOŚCIÓŁ był grupą, a tam grupa to wóda i jednostki. I tyle :( No i wiecie - w tych ksiązkach inaczej i jestem...zakonnicą powiecie. Nie - w burdelu siedzę. Tak miało być. Albo się kurwi albo w burdel niemiecki bo języka nie zna. A przepraszam - co to nie ma ogłoszen o pracę BEZ BIURA jak znacie język? Pierwsze słyszę. ZA DUŻO TAM PIJECIE - tyle mam do napisania. Codziennie pól litra i to są skutki picia wódki. A po co mi z tego opinia dobra słuchajcie po...zwolnieniu dyscyplinarnym w Polsce? To by nawet było... dziwne? GROTESKOWE jakbym po zwolnieniu za pijaństwo W POLSCE miała dobrą opinie na Zachodzie w POLSKIEJ GRUPIE. To by była GROTESKA z kulturowego punktu widzenia. No ale kto wie - może tak powinno być? Kto wie :(

Wiecie za wysoko mierzyłaś. Ja bym powiedziała , że za NISKO i za bardzo W LEWO. A miałam mierzyć WYŻEJ - celnie i w prawo bardziej. Miał być strzał w dziesiątkę wyszło PUDŁO POZA TARCZĄ. Czy za wysoko? Za NISKO I ZA BARDZO W LEWO. Tak bym umieściła ten strzał. A tamci za wysoko. No cóz... może z Zachodu jest to za wysoko. Z USA jest to za nisko i w lewo bo się też kompromitować Europą Zachodnią nie zamierzam. Wybaczcie :(

:(

I wiecie - zyczcie Zachodowi , zeby im włączyli polska telewizję - ZA WYSOKO podobno ona jest wiecie. No kto wie. Może za wysoko? Kto to wie? Teraz już też mam wątpliwości. Za nisko i w lewo bym powiedziała za bardzo ale może i za wysoko. No jak takie mają mniemanie o Polsce? To może i dobrze, nie? Tym bardziej Bachledę powinni nam zesłać tu do polskiej WYSOKIEJ telewizji, a coś nie chcą. Przecież nawet ONI powinni ją PRZYMUSOWO w Warszawie zatrudnić, a nie? I tyle :( Też to za wysoko? I tyle :(

Gość dopQ
pisze sie JEST NAPISANE a nie pisze :O

Ciekawe jaka jest arabska telewizja? Jeszcze to by mnie interesowało. też za wysoka? Hahaha - dobry żart, nie? Za wysoka arabska telewizja - jedną znam tylko z przekazami od Bin Ladena - AL KAIR. Tam są teksty samobójców zawsze. O a ten brawer to BIN LADEN jest - zmieniam w takim razie ksywkę mu - BIN LADEN to jest. To jest dobra ksywka. Otton to tam Niemcy niech go nazywają - ja ich mam w dupie. BIN LADEN - to jest dobre. Następny zatrudniony za mnie niech się tak nazywa - BIN LADEN. I tyle - co więcej :(