Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstążka satynowa

Kupiłam sobie podobne buty i nie wiem do czego je nosic.

Polecane posty

Gość Wstążka satynowa

Coś w tym stylu. Moje są czarne tylko mają takie szare wstawki i cienkie sznurówki zamiast wstążek, bez żadnych ozdób. Bardzo mi się podobają, ale nie mam pojęcia do czego je nosic. jestem w miarę wysoka prawie 170cm, szczupła rozmiar XS/S a wydaje mi się że źle wyglądam w tych butach i że pogrubają one nogi. Przymierzałam do spódnicy, do leginsów, dzinsów. No nie wiem. doradzcie z czym byście nosiły takie buty http://www.butyk.pl/blog/hity/wiazane-polbuty-na-wysokim-obcasie-elegancki-hit-na-jesien http://moda.allegro.pl/czarne-botki-wiazane-z-klamra-skora-b123-r-39-i1500179947.html

Gość ja pracowałam w złej atmosf
do rurek np

Gość Wstążka satynowa
przymierzałam do rurek, tylko problem w tym że te buty sięgają do kostki a rurki są dłuższe i tak dziwnie to wygląda, nie wiem czy je podwinąc czy co

Gość zdjęcie w sepii
do spodni z wąskimi nogawkami, niekoniecznie rurki a nawet mogą być rurki a nogawki mogą się lekko marszczyć nad butami.

ja je nosze do jeansów rurek ;) fajnie wygląda. Fajnie też wyglądają do np. rajstop i szortów takich materiałowych ;)

Gość UYJHGFD
do spódnicy rajstop i wiosennego płaszczyka

Gość $ylwu$
moja siostra ma cos w tym stylu buty, nosi je do leginsów i tuniki albo takiej długiej bluzki swietnie to wyglada

Gość franka marianka
Fajne. noś do rurek albo leginsów i tuniki.

Gość ładne buty są.........
buty są ładne"::) tzn mi tylko te zcarne się podobają. sama się nad takimi zastanawiaąłm, kupiłabym sobie, ale żeby było wygodne i nie ze skóry/.... znajdę gdzieś takie?? jak tak dajcie namiary :) a nosiłabym do spódnic/sukienek. spodni raczej wąskich i rurek. z resztą do szerokich na dole to raczej żadne szpilki wg mnie nie pasują :P

Gość __czooorna__
głupie jestescie bo ślepo za modą pędzicie ,dla waszej wiadomości to takie buty strasznie skracają optycznie nogi.