Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość musze to zrobic dla niego

bazienka potrzebna jako psycholog w sprawie tragedii

Polecane posty

Gość musze to zrobic dla niego

bazienko znasz napewno staszka spod monopoloewgo? przezyl tragedie a my jako spolecznosc i jego przyjaciele chcemy mu pomoc jestes psychologiem zrob cos oto jego wypowiedz "2 lata temu mój najlepszy przyjaciel, który był dla mnie jak brat - popełnił samobójstwo. ni stąd ni zowąd. pamiętam ten dzień. rozmawiałem z nim tego dnia, nic na to nie wskazywało. wiecie co się okazało jakiś czas później? on to zaplanował ponad rok wcześniej, systematycznie załatwiał wszystkie swoje sprawy, spłacał długi, nawet po cichaczu rozwiązał firmę i pozałatwiał wszystkie formalności by rodzina nie musiała mieć później męczyć się z formalnościami. tak sobie czasem myślę jak to jest... zaplanować rok wcześniej swoją śmierć i sukcesywnie dążyć do tego dnia, a gdy ten już nastanie- brak wątpliwości, odejście bez słowa, bez pożegnania, porzucenie i skazanie na cierpienie kochające osoby. gdyby zginął śmiercią naturalną wiedziałbym, że widocznie tak miało być. ale postanowił sam zadecydować o swoim losie. jestem z tym sam i niech tak będzie. jak już wspomniałem minęły 2 lata - czuję się tak jakby to było dziś rano."

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować