Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia Cysia

Co działa na takiego mężczyznę?

Polecane posty

Gość Misia Cysia

Na mężczyznę w wieku średnim. Co zrobić, żeby na początku rozbudzić jego wyobraźnię? Jest starszy ode mnie, wiem jak działać z rówieśnikami, ale z nim mam kłopot, który polega na tym, że do głowy by mu nie przyszło, iż ktoś młodszy mógłby się nim zainteresować. Nie odważę się nic powiedzieć, zależy mi po prostu na innej formie zainteresowania go sobą. Pomóżta, na erotycznym najfajniejsi ludzie siedzą, więc w Was wierzę. :)

Gość kotka szara bura wąsata
To jeszcze łatwiejsze niż z rówieśnikami. Słuchaj go uważnie, gdy mówi, pochwal coś i przelotnie zademonstruj któryś wdzięk (pogłaszcz się po łydce - jak masz ładne nogi; popraw ramiączko stanika - przy dobrym biuście...) Starszych wyławia się śmiesznie łatwo ;)

Gość Misia Cysia
Kurcze... My razem pracujemy, klienci rzucą mi często komplementem, a on jest zdystansowany. Czasem da sygnałm, że mu się podobam, nawet szuka mojego towarzystwa, ale nic więcej... Też mi się wydawało, że będzie z górki, a tu nic. Nie wiem nawet czym rozpalić jego zmysły, ahhhhh!

Gość kotka szara bura wąsata
Faceci są prości. Poproś go o pomoc w czymś a później pochwal zaznaczając, jak ogromną oddał ci przysługę. Ta prymitywna sztuczka działa na obie płcie, ale na facetów jakby bardziej.

Gość Misia Cysia
O dzięki kochana! Tu popełniam błąd. Bo przyzwyczaiłam się, że zawsze wszystko sama robię i nie lubię pomocy... A nawet go prosić nie muszę, bo on często sam się oferuje, a ja głupia odmawiałam!! Dzięki, zmienię to! A czy coś jeszcze?

Gość klos
idz z nim do przymiezalni i bluzeczke przymiez przy nim napewno nie odmowi