Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkarzodkiewka

jak poukładać to dalej....

Polecane posty

Gość marchewkarzodkiewka

Mam dwoje dzieci, pensję 1900 zł, planuje rozwód z mężem, nie mam żadnych oszczędności, muszę sie wyprowadzić ( mieszkam w mieszkaniu zapisanym dalej na tesciową), mąż zapowiedział że bedzie walczył o dzieci żebym jedno mu zostawiła ( absurd dla mnie) , nie mam pomysłu najtansza 19 metrowa kawalerka kosztuje 80 tys. skąd wziąć pieniądze, boje sie że jak dojdzie do rozwodu to sedzia może mu zostawic dzieci bo zostanie sam w 4 pokojowym mieskzniu które jeszcze figuruje na tesciową??? nie wiem nie mam kompletnie pomysłu? alimenty tez nie bede miała za wielkich bo on zarabia tyle co ja...:-( ach polska rzeczywistość

polska rzeczywistość? to po co wychodziłaś za niego skoro się rozwodzicie? i dlaczego się rozwodzicie?

Gość marchewkarzodkiewka
dziekuje za tego typu uwagi , nie będe sie rozwodziła i wypisywała jakie sa przyczyny rozwodu ani tym bardziej odnosiła sie do stawierdzeń typu po co wychodziłas za mąż ? to tak samo jakby do trupa napisac po co wsiadałes do samochodu, prosze o jakies podpowiedzi moze jest tu jakis ekonomista który orientuje sie w jakis aktualnych kredytach gdzie przy takiej zdolności coś mi wyjdzie albo prawnik który wie ile moge zyskac a ile stracic na takim rozwodzie chodzi mi o alimenty itp. prawo do dzieci, ciekawośco nie mam zamiaru zaspokajać a czemu a za co