Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PUDELSSSSS

CZY CLEXANE ZMIEJSZA SKUTECZNOSC TABLETEK ANTY ?

Polecane posty

Gość PUDELSSSSS

CZY CLEXANE ( ZASTRZYKI PRZECIWZAKRZEPOWE ) ZMIEJSZAJA SKUTECZNOSC TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH ? BRAŁAM JE TYDZIEN, A STOSUJE TABLETKI SYNDI-35 , CZY MUSZE SIE DODATKOWO ZABEZPIECZAC ? NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ODP NA TO PYTANIE , PROSZE POMOZCIE MI ...

Gość PUDELSSSSS
pomoze ktos ?

Gość PUDELSSSSS
ludzie pomozcie...

Gość pudelssssssssss
???????????????????

Gość asfg
skoro bierzesz clexane to znaczy że masz problemy z krążeniem,żylaki lub jesteś na dobrej drodze do zakrzepicy lub już ją masz wiec kategorycznie nie możesz brać tabletek anty

Gość pudelssssssssss
bralam tydzien po wyjeciu gwozdzi z uda, po tygodniu jak skonczylam brac te zastrzyki zostaloi mi 4 lub 5 tabletek do zakonczenia opakowania, moze powinnam wziasc kolejne pod rzad opakownie ale nie wzielam bo to bylo juz drugie pudelko brane pod rzad wlasnie. dzis jestem po 7 dniowej przerwie i biore 1 tabletke, no i zastanawiam sie czy jestem zabezpieczona by moc kochac sie z mezem ..;/ co o tym myslisz?

pudels ---> mnie sie wydaje ze powinnas byc zabezpieczona, ale jesli chcesz byc spokojna to zrezygnuj z seksu badz zabezpiecz sie dodatkowo :)

Gość po pierwsze to nie powinnas
brac tabletek przy stosowaniu zastrzykow przeciw zakrzepowych. Lekarz ci o tym nie powiedzial? dziwne... leki na zakrzepice nie zmniejszaja skutecznosci tabletek, ale to wlasnie tabletki anty zle wplywaja na leczenie i moga oslabic lek.

Gość pudelssssssssss
mialam zlamane udo , zostalo skrecone na sruby ktore po pol roku trzeba bylo wyjac, po ustaleniu wizyty na operacje poinformowalam lekarzy ze stosuje antykoncepcje hormonalna syndi, powiedziai ze nie ma problemu, po operacja dostalam 7 zastrzykow do domu wiec lekarze musieli wiedziec czy przy tych tabletkch mogedotawac te zastrzyki ...