Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

.Mam taki przepis. Co mam dodać

Polecane posty

.lo kurde nie mam... :o myslalam o jakiejs bazylii czy czyms.. ale nie wiem w ogole jak kolendra smakuje bo w zyciu tego nie uzywalam.

Nie, nie. Bazylia nie :D A nie możesz po prostu pójść do sklepu i kupić kolendrę? Koniecznie w ziarnach, bo mielona nie ma tego aromatu. Jedyne co mi przychodzi do głowy co w jakiś, bardzo mierny sposób, mogłoby naśladować kolendrę to kmin rzymski, ale pewnie tego też nie masz, na upartego kminek, ale nie wiem czy nie lepiej po prostu to ominąć. Tym bardziej, że w przepisie nie podano ile tej kolendry ma być.

.nie mam kasy za bardzo i chcialam zrobic obiad z tego co mam w domu i znalazlam ta zapiekanke .a ile kolendra moze kosztowac?>

Max 2zł, chociaż to zależy od producenta przypraw. Myślę, że w hipermarkecie to i za 80gr znajdziesz, ale w takim sklepie osiedlowym to trzeba się liczyć z kwotą 1,50zł. Ale myślę, że spokojnie możesz sobie tę kolendrę w przepisie darować, potrawa aż tak bardzo nie ucierpi :)

.kupilam kolendre. dalam 2,10! ladnie zdzieraja w tych malych sklepikach:) tym o to sposobem zostalo mi 5zl w portfelu do jutra:)