Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glambertowa

gesty ciemny okres a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość glambertowa

W niedzielę wziełam ostatnią tabletke antykoncepcyjną a w poniedzialej dostałam już okresu, dziś jest piątek a okres dalej trwa po pierwszym opakowaniu okres trwał 3 dni. Dodam ze to moje drugie opakowanie tabletek. Lecz najwiekszy problem jest w tym ze moj okres wygląda dziwnie a mianowicie jest bardzo bęsty, ma bardzo ciemny kolor, tworzy sie w geste grudy, ma lekki nieprzyjemny zapach. Odczuwam lekki ból w podbrzuszu ale nie znaczny tak jak przy normalnym okresie. Nie wiem co robić, czy to skutki brania tabletek? Lecz ja slyszalam ze po tabletkach okres jest krótki a nie taki jak moj. Prosze o rade, naprawde sie martwie i nie wiem co robić!!;(

Przeczytałaś ulotkę? Może tam coś będzie na ten temat? Jaki był okres po pierwszym opakowaniu? Jeśli nie skończy się do poniedziałki to idź do ginekologa. Jeśli się skończy to przy najbliższej wizycie skonsultuj to z lekarzem.

Gość glambertowa
po pierwszym opakowaniu okres byl skąpy i krótki tak jak powiedzial lekarz a teraz nie weim co sie dzieje martwie sie

Gość Koczkodan 1982
jak za gęsty to wody dolej

Przeczytaj ulotkę, czasami są tam informacje o takich dziwnych sytuacjach i są rady co robić w takich sytuacjach. Możesz też zadzwonić do swojego ginekologa i się poradzić, chociażby położnej.

Gość glambertowa
Przeczytałam właśnie cała ulotkę i nie ma ani słowa na temat okresu jak powinien wyglądć i jakie mogły być powikłania :( do swojego lekarza moge sie zgłosić najszybciej dopiero w poniedzialek :(