Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..

co robic kiedy nadejdzie koniec swiata!!!..

Polecane posty

wiele ludzi na ziemi przepowiada koniec swiata w prawie taki sam sposob!! 3 tajemnica fatimska (wszystko to jest wspomniane w Pismie Swietym): "Ludzie stworzą śmiertelną broń, która zniszczy świat w ciągu kilku minut!; połowa rodzaju ludzkiego zostanie zniszczona. Wojna zacznie się przeciwko Rzymowi i będą konflikty pomiędzy religijnymi zakonnikami... Bóg wypuści wszystkie naturalne zjawiska, jak dym, grad, woda, zimno, ogień, powodzie, trzęsienia ziemi, wiatry i ogólną niepogodę, by powoli ukarać planetę. Wszystkie te wydarzenia zdarzą się jeszcze przed rokiem 2010! Dla tych, którzy nie będą chcieli uwierzyć... to jest czas... Twoja ukochana matka powiedziała Ci: -... ci którzy nie mają w sobie życzliwości względem innych, w słowach i w czynach, i ci którzy nie kochają swojego sąsiada, jak mój Syn was wszystkich ukochał... ci nie mogą przetrwać. Oni będą oczekiwać na śmierć. Bóg ukarze surowo tych, którzy w niego nie wierzą, tych którzy gardzą nim i którzy nie mają dla niego czasu. "Wzywam Was wszystkich, abyście przyszli do mojego Syna Jezusa Chrystusa". CO NAS CZEKA?... Wszędzie będzie się rozmawiało o POKOJU, ale kara nadejdzie. CZŁOWIEK NA WYSOKIM STANOWISKU ZOSTANIE ZAMORDOWANY I TO SPROWOKUJE WOJNĘ. POTĘŻNA ARMIA ZDOMINUJE CAŁĄ EUROPĘ I WTEDY ROZPOCZNIE SIĘ WOJNA NUKLEARNA. Ta wojna zniszczy wszystko; ciemność ogarnie nas na 72 godziny (3 dni) i jedna trzecia ludzkości która przetrwa ten mrok i ofiarę, zacznie żyć w nowej erze, oni będą dobrymi ludźmi. Bardzo zimnej nocy, 10 minut przed północą rozpocznie się wielki wstrząs, który potrząśnie Ziemią przez 8 godzin. To będzie trzeci sygnał, że Bóg Jest tym, który rządzi Ziemią. Sprawiedliwi i ci którzy wybierają wiarę i ufają w przesłanie od Pani z Fatimy NIE POWINNI SIĘ LĘKAĆ ANI ODCZUWAĆ STRACHU. Pochylcie głowy, uklęknijcie i proście Boga o przebaczenie. Ponieważ tylko to co jest dobre i co nie znajduje się pod panowaniem zła przetrwa katastrofę. Dla Ciebie byś przygotował się i pozostał przy życiu, pozostał bezpiecznym, Ja dam Tobie następujące znaki: UDRĘKI... I W KRÓTKIM CZASIE TRZĘSIENIE ZIEMI SIĘ ROZPOCZNIE I ZATRZĘSIE SIĘ ZIEMIA Trzęsienie będzie tak gwałtowne, że poruszy ziemię o 23 stopnie i dopiero wtedy powróci ona do swojej normalnej pozycji. Wtedy całkowita i absolutna ciemność przykryje całą planetę. Wszystkie złe duchy uwolnią się i połączą ze sobą i będą zadawały krzywdy wszystkim tym duszom, które nie chciały słuchać tej wiadomości i tym, które nie chciały żałować za swoje grzechy. Do wiernych dusz, zapamiętajcie by zapalić błogosławione świece i przygotować poświęcony ołtarz z krucyfiksem by połączyć się z Bogiem i błagać o Jego nieskończoną litość. Wszystko będzie w ciemności, wtedy na niebie pojawi się WIELKI MISTYCZNY KRZYŻ, by przypomnieć nam o cenie jaką musiał zapłacić Boży Syn, za nasze odkupienie. W domach jedyną rzeczą, która będzie mogła dać światło, będą święcone świece... Raz zapalonych nie zgasi nic do czasu aż trzy dni ciemności dobiegną końca. Powinieneś mieć również dużo święconej wody, którą obficie skropicie okna i drzwi swoich domów. Pan ochroni własność wybranych... Klęknij przed potężnym krzyżem mojego ukochanego Syna, odmawiaj Różaniec i po każdej Zdrowaś Maryjo módl się następująco: "O Boże, przebacz nam nasze grzechy, zachowaj nas od ognia piekielnego, prowadź wszystkie dusze do nieba, a szczególnie te, które najbardziej potrzebują Twojego Miłosierdzia. Błogosławiona Maryjo Dziewico ochroń nas, kochamy Cię, uratuj nas i uratuj cały świat. Módl się, odmawiaj 5 Tajemnic Wiary i Różaniec, który jest Tajemnicą mojego Niepokalanego Serca. Wszyscy ci, którzy wierzą w moje słowa, idą i biorą tę wiadomość dla wszystkich... NIECHAJ SIĘ NIE LĘKAJĄ, NIC IM NIE GROZI PODCZAS WIELKIEGO BOSKIEGO DNIA! Mów o tym wszystkim ludziom, teraz nadszedł czas. Ci którzy w tej kwestii zachowają milczenie, będą odpowiedzialni za wszystkie te dusze, które zginą z powodu nieznajomości treści tej wiadomości i nieświadomości. Wszyscy Ci, którzy pokornie odmawiają różaniec będą mieli ochronę nieba. Tym, którzy się wywiążą ze swoich obowiązków, Ja pomogę im umrzeć w pokoju i zostaną świętymi, kiedy wejdą do innego świata. Chciałabym żeby wszystkie moje dzieci wzięły udział w każdy pierwszy piątek miesiąca w wyznaniu i przyjmowaniu Komunii Świętej i czyniąc to ocaliły świat przed jego CAŁKOWITĄ ZAGŁADĄ! Kiedy ziemia przestanie się trząść, ci, który nadal nie będą wierzyli w naszego Boga zginą w okropny sposób: - Wiatr przyniesie gaz i rozproszy go wszędzie, wtedy słońce wzniesie się. Może przeżyjesz tę katastrofę. Nie zapominaj jednak, że kara Boga jest święta i ... KIEDY SIĘ ZACZNIE NIE MOŻESZ POD ŻADNYM POZOREM WYGLĄDAĆ NA ZEWNĄTRZ. BÓG NIE CHCE ABY KTÓREKOLWIEK Z JEGO DOBRYCH DZIECI WIDZIAŁO KIEDY BĘDZIE KARAŁ GRZESZNIKÓW... Wszystko to wspomniane jest w Piśmie Świętym. Przeczytaj Nowy Testament: Ewangelia Łukasza 21 - 5:121, 12:19, 20:20, 29:33 List świętego Pawła 3-8-14 i Stary Testament Izajasza 40, 1:5:9 Musisz zrozumieć, że Bóg pozwala aby to wszystko się wydarzyło. Papież i biskupi czekają teraz na inną wiadomość, która mówi o żalu za grzechy i modlitwie. Proszę, zapamiętaj, że słowa Boga nie są groźbą..., ale dobrą wiadomością. Proszę powiel tę wiadomość i prześlij ją do wszystkich których znasz, abyśmy wszyscy mieli szansę żałować za swoje grzechy i zostać uratowani. Nie wiemy czy ci, którzy otrzymają tę wiadomość wierzą w Boga, czy nie, ale tylko pomyśl, że jeśli otrzymasz tę wiadomość jest ona dla właściwych Twoich wniosków, dla Twojego dobra... dla Boga, który stworzył nas i tak bardzo nas ukochał. Nasz stwórca daje nam szansę na przetrwanie, niezależnie od tego jakiego wyznania, jakiej wiary czy religii jesteśmy. Jeśli sam nie wierzysz w tę wiadomość, przynajmniej wyślij ją do innych, to nic Cię nie kosztuje. Wszyscy ci, którzy ją otrzymają będą mieli szansę ocenić jej treść, osądzić ją i zdecydować samemu. Pamiętaj, możemy uniknąć wiele złego, jeżeli tylko praktykujemy przykazania, które Nasz Kochający Bóg Ojciec dał nam. Tylko 10 prostych dróg, jeśli wdrożymy je w nasze życie, zaczniemy praktykować, możemy otrzymać wybaczenie od Boga. AMEN"

Gość ple ple ple ple ple
:p

Gość Januszek..........
Juz dzisiaj przykryj się przescieradłem i czekaj

tak myslalam ze beda teksty glupawe, ale dobrze ze przeczytaliscie, bedziecie wiedziec co robic kiedy to nadejdzie :)

jak to co robić, słuchać wielkiej orkiestry świątecznej pomocy, bo ona przecież gra do końca świata i jeden dzień dłużej. Ja będę słychał Białego albumu , The Beatles.

Gość leniwa wierząca
taka.sobie.osoba.na.forum.- przyjęlam do wiadomości:(

ja jestem przygotowana :P mam zapas zielonego , whisky , słodycze i fiolke nasennych .Jakoś mnie nie przeraża,chyba coś ze mną nie teges.

Gość leniwa wierząca
zastanawiam się nad tym , czy ten wasz "dobry humor" wynika z przerażenia czy glupoty?!

już było tyle końców świata, że ogólnie spowszechniało. Ale jeśli teraz na poważnie, to w pudełku blaszanym schowam, dla przyszłych pokoleń, dyplom ukończenia politechniki, przepis na bimber , patriotyczny 1410 i schowam za belka na strychu.

Gość widze to wiem
masz dyplom ukończenia politechniki:( to ty se poradzisz:( z humanistami gorzej:(

tyle bylo koncow swiaa ale nigdy nie bylo wiarygodnych zrodel i argumentow potwierdzajacych. Teraz tylko glupi nie bedzie bral tego powaznie.Bo juz nie wspomne o niewierzacych, przepowiednie mowia o wojnie i kataklizmach, kryzysie gospodarczym przepowiadajacym nadejsice konca, no i prosze, jak w scenariuszu, nawet wiara jest juz nam do tego nie potrzebna by sie nad tym wszystkim zastanowic.

bede podnosic ten temat codziennie

Dla mojego przyjaciela świat skończył się kilka dni temu np. I zupełnie nic się nie zmieniło. Widocznie to nic strasznego. Ja to się nawet cieszę bo w kinie nie ma dobrych filmów katastroficznych. Taki koniec świata to jest COŚ!

włożę też tablo ze zdjęciami, bo dyplom, można kupić a na tablo na zdjęciu widać, że się się jest absolwentem.

bmblondyn w dzisiejszych czasach photoshop-a takie tablo też można machnąć a potem się chwalić że się do szkoły z clintem eastwoodem chodziło. Myślisz, że nowa cywilizacja doceni Twoje osiągnięcia edukacyjne?

podnosze

Gość hmmm,.,.
ale przecież bóg nie jest tyranem!!!!

nie, ale nie umie juz patrzec na zlo i cierpienie innych ktorzy siebie krzywdza nawzajem, na grzechy ludzi.

Gość lubię was za takie tematy
:) a co robić? nic, bo będzie koniec świata ;)

Gość leniwa wierząca
odmawiajcie różaniec!

podniose

...

Tak myślałam o tej blaszanej puszce bmblondyna i ja schowałabym do takiej dyplom "miss kolonii" a co ;-)

Gość ale fajnytopik
ale przecież bóg nie jest tyranem!!!! ale jest sprawiedliwy i woli zabic niz pozwolic bysmy poszli do piekła na wieczne meki

podniose

podniose

...