Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scramble

Czy warto walczyć o tego faceta?

Polecane posty

Gość scramble

Byliśmy razem 1,5 roku z czego rok wspólnego mieszkania u niego. Facet jest uczynny,pomocny,zaradny,ale...jest strasznym pracoholikiem. Na pierwszym miejscu stoi u niego praca-wychodzil rano o 7,wracal o 20-21,przez caly dzien zadnego smsa,telefonu,nic... Rozmawialam z nim na ten temat,powiedzial,ze nie ma czasu w pracy zeby sie odzywac-wierzycie w to? Czy mozna byc az tak zaabsorbowanym praca zeby nie myslec o swojej kobiecie cay dzien? Mowilam,ze mi to przeszkadza,potrzebuje czuc sie wazna itp. Po pół roku mialam dosc,mimo ze rozmawialam, prosilam-wyprowadzilam sie ( co jest jednoznaczne z zerwaniem). I tak szczerze....dzwoni wieczorami co u mnie,czy potrzebuje czegos,czy wszystko u mnie ok. Spotkalismy sie,mowil,ze jestem dla niego wazna,ze mu zalezy,ale nie wie czy chce byc razem ze mna w zwiazku,ze potrzebuje czasu,chce wiedziec ze to jest wlasnie "to". I tu pytanie do Was-dać mu czas,czekac i walczyć dalej o niego? Myslicie ,ze moze sie kiedys zmienic???

To że się w dzień nie odzywa wcale nie znaczy że o Tobie nie myśli. Jeżeli on potrzebuje czasu daj mu go.Może za bardzo naciskałaś? Nic na siłę:)

Gość scramble
podnosze temat

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )