Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratka w linie

Wpadka Komorowskiego

Polecane posty

Gość kratka w linie
za cholere nie chce sie wkleic poprawny link, musicie zlikwidowac spacje i luknąc:D

Gość bulu ?
kto to pisał ?

Gość Bert Power
ile razy cieciu bedziesz zakładał ten sam temat on juz istnieje na kafe bo jestes głupi matoł ze nie potrafisz wkleic zwyklego linka

Gość mnie wczoraj w carefourze
oj tam oj tam - przyznali sie do błedu.

Przyznal, nie przyznal , to jest bez znaczenie.Niestety przebija sie tu prawda oczywista, ze ci wszyscy politycy to nieuki i glaby, mimo, ze chwala sie jakims tam wyksztalceniem!Jak to mowi ludowe przyslowie: "ksztalcony, szkolony, ale glab!"

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
oj tam????? przeciez to prezydent, glowa panstwa, kieruje calym narodem, ma byc madry, pomagac inym, dawac rady, a tu takie cos???? co za wstyd, jakiego mamy prezydenta???? i to takie proste slowa, w tak krotkim tekscie tyle bykow, a co kiedy mialby napisac cos wiecej??? Odrazu mi w nim cos podsmierdywalo, taka zacofana wiocha.Koles niewyksztalcony, marionetka z glupim usmiechem na twarzy, wypowiedzi sie pewnie z tydzien przed uczy, coby nie palna gafy.

Mozna by sie nie dziwic, jakby to zrobil Walesa po zawodowce.Ale Komorowski szczyci sie niejako zieminskim pochodzeniem.Ja od dawna cos w nim widzialem prostackiego, a czszegolnie jak ujzalem ta jego zone, ktora bardziej podobna jest do wsiowej swini niz do pierwszej damy.

Gość ygrek1
a co on niby takie zrobil? bo link sie nie laduje

Gość buraczki wybrały buraka
teraz będa go bronić. POsrańce chamskie.

Gość kaczyński tez kiedyś błysnął
obiat :) hehe no cóż, błąd to po prostu błąd, każdy jakies popełnia. Nie widze tu powodu do jakiegoś wielkiego szumu, no chyba, ze nie mamy większych zmartwień...

Gość jaki narut taki prezydĘt
żadne po prostu... błąd blędowie nierówny, a zapis w księdze kondolencyjnej POzostanie na lata jako świadectwo kompromitacji ni e tylko buraka i baranów, którzy go popierają, ale też jako kompromitacja Polski. I to kooorwa jest zmartwienie, że burak pisać po polsku nie potrafi. A może ten tępak nie rozumie ustaw, które podpisuje? To całkiem możliwe... Bo dziś podpisuje, a jutro chce zmieniać zdanie. Kretyna wybraliście na prezydĘta i tyle.

Gość lol_hehehe_haha
łączę się w "bulu i nadzieji" że prezydent pisać po polsku nie potrafi i nadzieję mam że może nadrobi te braki ze szkoły podstawowej ;) żal aż d... ściska, kogo wybraliście?

Gość BRONEK wpadkaKOMOROWSKI
KIEDY PYTAJA MNIE, CZY JESTEM PRZY NADZIEJI, ODPOWIADAM IM, ZE NIE, TO ZONA MNIE TAK UPASLA KLUCHAMI

Gość pare miesięcy jest prezydentem
a przyniósł tyle wstydu co wszyscy poprzedni naraz wzięci. Kwaśniewski po pijaku mniej wpadek robił niz bronek po trzeźwemu

Gość jaki narut taki prezydĘt
A skąd wiesz, że on "po trzeźwemu"? Nie wiadomo...

Gość biedne dzieci
wałęsa terz gafy robiło ale na temat wpadek bolka komorry to ksiązke mozna napisac

Gość
dobrze ze nie probowal po japonsku tego napisac

Gość łonczmy sie w bulu
:classic_cool: