Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaas

Czy jestem przerwazliwiona ?

Polecane posty

Gość anulkaaaas

Hej mam problem od jakiegos czasu pisze do mojego chlopaka pewna jego kolezanka. Nie robie mu nigdy z tego powodow wyrzutow bo przeciez moze miec kolezanki ale ona zaczela mu wypisywac kolorowych snow na dobranoc wysylac buziaki itd. Obiecal ze przestanie. Byla studniowka na ktorej ona tez sie znalazla podszedl do niej i zatanczyl z nia choc prosilam zeby tego nie robil bylo tam tyle osob nie musial tanczyc akurat z nia a ona wstajac z nim do tanca spojrzala sie w moja strone i beszczelnie sie usmiechnela kiedy tanczylismy na parkiecie ona tanczyla caly czas obok. Myslalam ze juz nie pisze bo obiecal ze tego nie beda robic jednak wczoraj zobaczylam smsy w ktorych ona chciala sie spotkac by cos wyjasnic powiedzial mi ze chodzi o to ze ona mysli ze ja poprosilam jakies kolezanki zeby dzwonily do niej i kazaly jej zostawic mojego chlopaka. No nie badzmy dziecmi. Napisalam wczoraj do niej i jej wyjasnilam ze jak mam cos do powiedzienia to mowie wprost a nie prosze kolezanki to ona dzis odpisala mu ze to nie bylo mile ze sie dowiedzialam a on jej na to ze to przez przypadek bo zobaczylam telefon. On nic zlego nie robi - tak uwaza teraz ona mysli ze mamy tajemnice powinnien jej napisac ze jako jego dziewczyna sadzil ze powinnam to wiedziec. Co mam dalej zrobic? prosze o pomoc !

Gość Doti:)
nie jestes przewrazliwiona:( sama bym sie wkurzyla na ten temat...a po ile macie lat?

Gość anulkaaaas
po 20 lat mamy .. kurcze nie wiem co robic

Powinnas z nim naprawde szczerze porozmawiac...bo tu nie ma innej rady...przeciez nie mozesz tak na to pozwolic

Gość anulkaaaas
wlasnie rozmawiam caly czas. i on mi mowi ze to nie jest nic zlego ze przedemna przez jakis czas byl sam i tez dziewczyny z nim pisaly i ze to nic zlego ze moze miec kolezanki . Fakt moze ale mi o nia chodzi..

No moze nie jest w tym nic zlego ale wszytsko musi miec swoje granice:) moze spotkaj sie z nia i pogada co?

Gość anulkaaaas
ja widze ze jej zalezy dlatego pisze wiec nie jest ok. Nie nie bede sie spotykac on powinnen to zakonczyc.

hmm...kurcze ciezka sytuacja:( postrasz go ze jak tego nie zakonczy zostawisz go

Gość utrzymAnka_
a jaką to szkołę kończycie, albo ile razy klasy powtarzaliście, że na studniówkę idziecie w wieku 20 lat??

Gość anulkaaaas
technikum sie konczy w wieku 20 lat zreszta to nie jest tematem tej rozmowy

Nie jesteś przewrażliwiona. ; / Niestety, ale radzę Ci go rzucić. Krótka piłka.

mussz postanowic co zamierzasz robic

Gość mnvh
ja bym z nim szczerze porozmawiala i zapytala czy pasowaloby mu gdyby do ciebie jakis chlopak pisal...powiedz ze jest ci przykro i ze jesli mu na tobie zalezy to niech to zakonczy albo wybierze co woli...

Gość ohhhwelllka
" ona chciala sie spotkac by cos wyjasnic powiedzial mi ze chodzi o to ze ona mysli ze ja poprosilam jakies kolezanki zeby dzwonily do niej i kazaly jej zostawic mojego chlopaka." widac dziewczynie sie nudzi jak nic i chce uroznaicic wam zycie a z ciebie zrobic potwora którym podejrzewam ona jest :) a jezeli chodzi o wiek na takie gierki to nie ma za bardzo rózicy.... pracowałam z dziewczynaki które były starsze od ciebie o jakies 5 lat i w sumie robiły podobne jazdy a nawet gorsze bardziej skomplikowane (byłam przy tym widziałam) :/ nie mam szacunku do kobiet, nie ufam im i nie wierze i na bierzaco opowiadam takie jazdy mojemu facetowi by wiedział co go moze spotkac jak jakas na niego się zapusci. A baby w wojne o faceta bywaja bezwlitosne i po trupach :/ (byłam widziałam) .... koszmar :/ Kobiety sa straszne :(

Gość ohhhwelllka
jesli chłopak jej uwierzy to przykro mi ale........masz strasznie głupiego faceta. P.S niech tamta pokarze mu kiedy i z jakiego numeru do niej dzwoniono z tymi pogruszkami .... ewidentnie pannie sie strasznie nudzi skoro takie głupoty wymyśla :/ chore :/