Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanse669

Moja figura

Polecane posty

Co sądzicie o mojej figurze? Wzrost: 168-169cm Waga:53 Wymiary: Biust:80 Talia:63 Biodra:91

ewentualnie możesz spróbować przytyć ze 3-4 kilo i modlić się aby większość poszła w piersi ;)

Jak tyje to wszystko idzie mi w pupę ;p ale nie chcę mieć tez dużych ze względu na to, że kiedyś ich jędrność się zmieni i będą 'zwisy'. ;)

no to przytyj i dobij do ponad 100 cm w pupie wtedy żaden facet nie zauważy że masz mały biust ;D:P

Naprawdę poprawiłeś mi humor;p nie ma co ! 100 to jest dużo;p, a moje cycki wydają mi się proporcjonalne do reszty ;p albo mam zwidy.

Gość panaDOLF21
wstaw foto

może i dużo ale przecież faceci lubią duże rzeczy :P większe na pewno by bardziej pasowały choć takie też mogą się podobać :) tym bardziej że są faceci którzy lubią kobiety o figurze typu gruszka :)

Gość panaDOLF21
wstaw foto nago a otrzymasz odpowiedz

chanse669 -> prawdopodobnie bo masz mniejszy biust a jak tyjesz to ci "idzie" głównie w pupę i pewnie nogi choć z tym mniejszym biustem to nie do końca pewne bo wnioskuje że masz jakieś 16 lat skoro mówiłaś że może ci jeszcze urosnąć (a piersi mogą rosnąc nawet do 21 roku życia nie mówiąc o ciąży).

chanse669 -> i dobrze że masz większą bo kobieta powinna być kobieca a nie mieć w wieku 18 lat lub więcej nadal figurę dziewczynki ;)

prawdopodobnie gruszka ;] choć jednoznacznie bidze można to stwierdzić kiedy będziesz w takim wieku że już piersi przestaną ci rosnąć ;]

Gość Wielki Xuj
Co tu pisać - jedni wolą małe piersi a inni balony Grunt to samoakceptacja - pamiętaj o tym :)

Gość Wielki Xuj
Grunt żeby się tobie i twojemu facetowi podobało

Gość ja tez tak mam...xx
maly biust, poza tym ok.

Gość aśka_joaśka
ja lubię jędrne pupeczki :0 i gruszeczki - a najbardziej lubię ssać brzoskwinki

Gość aśka_joaśka
bo tylko kobieta może dać ci tyle rozkoszy ile zechcesz :)

Hej :) Masz wręcz prawie identyczne wymiary jak ja :) z taka malutka różnicą, że mam ciut wiecej w biuście... I też do pewnego momentu był moim najwiekszym kompleksem :( ale w końcu polubiłam swoje piersi, są bardzo kształtne, okrągłe, a co najwazniejsze bardzo jedrne :) A jeśli chodzi o figure... pewnie wymiary nie mogą za wiele o tobie powiedzieć.. ale jesteż bardzo szczupła i masz super figure :) widoczna talię, a to jest bardzo duzy atut :)