Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosz___na

co myslicie o SOBIE?

Polecane posty

Gość mosz___na

na tym forum łatwo mozna zaobserwować ze polacy uwielbiaja krytykować i obrazać innych z byle powodu. więc korzystając z anonimowości napiszcie SZCZERZE co myslicie o sobie? ciekawe czy pojawi się jakaś ostra krytyka jak w stosunku do innych ;p

Gość mosz___na
yyyyy no powicta cos

Jestem strasznym leniem. Poza tym jestem inteligentna. Kiedyś byłam ładna. Brakuje mi tego, bo z próżności nie wyrosłam. Nie moge pić alkoholu, bo po pijaku jestem idiotką.

Gość mosz___na
podszywy niepotrzebne

Gość mosz___na
no a ja sama narzekam na krytyke innych ale tez czasem komentuje choc nie musze ... może kobiety juz tak mają ??:)czasem watpie w swoją inteligencje

Gość perła_z_lamusa to ile masz
teraz lat ?

Gość nfrfjdjgs
HM, jestem leniwa, sfrustrowana brakiem faceta, wierzę że nie zasługuję na uwagę faceta, a jednocześnie jestem bardzo do nich wybredna i boję się stracić kontrolę więc jak coś się zaczyna dziać to uciekam. A potem jestem sfrustrowana że nikogo nie mam. Często popełniam gafy Nie mogę schudnąć Jestem ładna ale jak byłam chuda to byłam ładniejsza Zazdroszczę mojemu bratu udanego związku Nie jestem z siebie zadowolona Mam wiele talentów i jestem z nich dumna Nienawidzę tego że mam jakieś bariery i zahamowania które nie pozwalają mi dac z siebie wszystkiego i pokazac na co naprawdę mnie stać Często irytują mnie ludzie i ich głupota