Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgsfcnuifbfi

Czy wg Was to też takie dziecinne, żałosne myślenie?

Polecane posty

Gość bgsfcnuifbfi

Mój brat będzie miał w listopadzie 21 lat, od 6 miesięcy jest ze swoją dziewczyną, która ma 19 lat i on już mówi o dziecku, planuje że pójdzie z nią na wesele jego znajomych, które ma się odbyć dopiero we wrześniu. A skąd on wie, że oni nadal będą razem? On skończył szkołe, ale nie ma pracy, a ona nadal się uczy. Wg mnie łupie jest takie myślenie o przyszłości, w tym bardziej że są młodzi i niczego się jeszcze nie dorobili. Co sądzicie?

Wielkie mi rzeczy, to że planuje, że pójdzie na wesele to przecież żadne poważne plany;p Co innego własny ślub:D Spokojnie, ciesz się szczęsciem brata, co ma byc to będzie;)

Gość polska.,.,,,
zwiazek bez planowania to chyba układ???

Gość polska.,.,,,
moim zdaniem to sie zycia uczy.

Gość wg nas żałosna jesteś ty
bo zamiast cieszyć się szczęściem brata, doszukujesz się problemów tam gdzie ich nie ma:o Co, nie ma w co wsadzić własnego nosa? Zajmij się swoją dorosłością, planami i doopą, co za kreynka :o 🖐️

Gość Hellasser
"A skąd on wie, że oni nadal będą razem?" Ten tekst mnie rozwalił. Chyba, nie po to jest sie w związku,żeby myśleć że zaraz sie rozwali?Co to za nastawienie w ogóle? "Wg mnie łupie jest takie myślenie o przyszłości, w tym bardziej że są młodzi i niczego się jeszcze nie dorobili." Nastepny tekst z dupy.Wesele za kila miesiecy to "poważne myślenie o przyszłosci"?Ty myślisz trochę/chociaz/czasami?