Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMINAAAAAAAAAAAAAAA

CZY JESLI MOJ FACET MA 32 LATA A JA 23 TO

Polecane posty

JEST DLA MNIE ZXA STARY???

W związku nie ważne są lata ale to jak się dogadujecie:)

Gość iiiiiiooooooo
to znaczy, że różnica wieku wynosi 9 lat :D

Gość polska.,.,,,
to znaczy cz cyre 2 i 3 wystarczy zamienic miejscami!!

Gość kisiel999vvv
chuj prawda - ja mam prawie 40 a chce mi się jebać tak samo jak 20 lat temu - kupiłem se nawet nowy fon żeby mieć zawsze po ręką filmy i jak jestem np na cmentarzu albo w parku i chce mi się zwalic konia to odpalam taki film i to robie spoko.

heh, dzieki dogadujemy sie calkiem niezle. nie wiem co bedzie z seksem w przyszlosci. zobaczy sie, ale watpie zeby on mial problem w wieku 40 lat z tym. ma nadmia testosterony heh :)

Gość nata83
JA MAM 28 A MÓJ FACET 40 I JAKOŚ ŻYJĘ. A Z TYMI SPRAWAMI JEST OK, PO PROSTU NORMALNIE.

Absolutnie olej to sobie....czym sie przejmujesz ja miałam 21 i byłam z facetem który miał 34lata no ale niestety nie dane nam było nacieszyć się soba.....:(:( tylko mam nadzieje ze go dobrze znasz i nie bedzie na dwa fronty latał?????

czasem mysle ze jestem do niego za malo dojrzala, ale bardziej chodzi o rodzine. boje sie reakcji ciotek i cioteczek plotkar.... bo wg nich jestem b.mloda;]

miracle- a Twoj latał na 2 fronty? my juz mieszkamy ze soba..wiec ciezko by mu bylo...

Gość xcdgcfjhc
ja byłam w związku przez 6 lat z facetem o 15 lat starszym, zaczelismy byc razem jak ja miałam 22, a on 37 i seks był non stop

moj tez chce seks non stop... ;p

Kochanienka gorzej by bylo jak by bawił sie na dwa fronty ......a wiekiem nie przejmuj się chociarz facet doświadczony apropo łóżka

ciągle wymyśla jakieś trójkaty typu on + mój brat + nasz pies (spaniel pikuś). szkoda że nie chce mnie przeorać w cipsko :(

ALEZ ABSOLUTNIE ni e dwawał na dwa fronty bo sam był zazdrosny o mnie wiec taka mała zazdrość dawała nam gwaranta ZE ZADNE NIE PUJDZIE W BOK

perfidny podszyw. wlasnie starszy facet o mlodsza kobiete jest jakos bardziej zazdrosny :)

WEZCIE BO SIE ROZKLEJE ZARAZ .....:((( A BYŁO TAK q.......pięknie. po roku czasu napatoczył mii sie gamon który i mnie i swoja dziewczyne w ciula robił .....BANDYTA

miracle czyli pojawil sie inny facet oprucza tego starszego od ciebie?

sorry pomylilam sie w zeznaniach ten właśnie który umarł to nigdy mnie nie zdradził ale ta ostatnia Swinia to poprostu mnie wku.....!!!! ale jak sie dowiedziałam to mu tak dobrze dzien zaplanowałam ze od rana czyli od godziny 7 do 11 to juz nie wiedział co ma ze soba zrobić. A co on myślał ze jestem az tak tempa i nie zadzwonie do jego Tej dziury???? o i ma teraz co chciał:))))

Gość gruby__bogdan_
ja ma 55 lat i jak byłem z 12 letnią córką mojego kolegi to byłem o nią bardzo zazdrosny. fakt

miracle-ON UMARŁ???? O MATKO :(((((((((

kazdy w pewnym stopniu przejmuje sie opinia innych....

jestesmy razem 2 lata. 7 lat byl wczesniej z inna kobieta ale im nie wyszlo...

miał też gejowskie przygody w reichu - ale też mu nie wyszło. mówi że najbardziej git było pod celą gdzie robił za cwela. taki on juz jest fajny :)

podszyw;/

a najlepsza to była ta ....jego Dziura....o niczym nie wiedziała.....w sumie z jednej strony dobrze ale na koniec juz sie dowiedziała bo nie wytrzymałam.....wkurzył mnie typo....bo skoro mówi mi ze juz nie jest z nia a za dwa tygodnie on z kumplami pojechał do niej opić swoje interesy i ona mi jeszcze napisała sms,,nie pisz prosze do niego bo on jest ze mna'' uuuuu to było gorsze niż moje przemeczenie po pracy , nie spalam cała noc a ten idiota do mnie dzwoni po południu ze jedzie do mnie. I sie zaczeło święto narodowe troche przesadzilyśmy z kolezanką tego dnia ale poszłyśmy spac a cała purza mu sie zebrała rano. jak by nie napisał tego smsa ,,czemu się do niego nie odzywam,, to moze było by wporzadku olała bym to ale skoro az takiego tempaka grał to trzeba mu i tej dziurze jego objasnić jacy sa naprawde. a za pomyłki w tekście przepraszam bo dziś miałam wolne i jeszcze mi nerw chodził no i znowu przesadziłam....papapapa