Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie Błagam !

Pomóżcie Błagam !!!!

Polecane posty

Gość Pomóżcie Błagam !

Witam jestem chłopakiem mam 14 lat gram w piłke regularnie no i dzisaj z kolegą z drużyny znalazłem papierosa no i sie martwie ze mi zaszkodzi po raz pierszy raz zapapiłem i sie boje ze strace kondycje czy coś . Nie smiejcie sie pomóżcie odpiszcie ! ;/ prosze i zapomniałem dodać mam 14 lat.

Gość NicZka995
ty zartujesz prawda?

Gość Pomóżcie Błagam !
nie żartuje

Gość chłopie
za późno, ten papieros spowodował, że Ci kuśka nie stanie i dziewczyny bendom sie z Ciebie nabijać i żadna Ci nie da, buaaaahhha. Jedna rada, to na kolanach zapieee***j od wejścia do konfensjonału i sie wyspowiadaj z grzechu śmiertelnego

Gość chłopie
spróbuj dzisiaj zwalić konia, jeśli Ci odmówi posłuszeństwa, to znaczy, że papieros zaszkodził, a jeśli tryśniesz spermą na 50cm tzn., że wszystko OK ale więcej jusz nie kopć

Gość Pomóżcie Błagam !
przed chwilom zrobiłem "to", ale siostra mnie nakryła i opsztykała za zakiślenie wanny. Pomóżcie co mam jej zrobić, by nie powiedziała o tym mamie i kumplom w budzie.

hahaha, chlopie po co sluchasz tych niektorych niemadrych ludzi na forum.? nic Ci sie nie stanie, kazdy prawie teraz pali i zyje.. a z tym nie stawaniem Twojego przyrodzenia, to byly "jaja", nie ma czegos takiego jka brak erekcji przez papierosa :) no prosze Cie :)