Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona17816

Powiedzieć o chorobie?

Polecane posty

Gość onaonaona17816

Jak myślicie czy powinnam powiedzieć byłemu facetowi o tym, że mam raka? Byliśmy razem 4 lata, teraz każdy ma swoje życie, ale rozstaliśmy się w kłótni i jest to jedyna osoba z którą jestem niepogodzona. Jakoś mnie męczy ta myśl, że nie możemy się po tak długim czasie dogadać, a życie (zwłaszcza w tym przypadku) jest takie krótkie. Gdyby sytuacja była odwrotna ja miałabym żal do siebie za negatywne uczucia wobec osoby, której może zabraknąć. Próbowałam delikatnie nawiązać kontakt, ale on go unika. Napisałam też smsa z prośbą o spotkanie (był to pierwszy sms po dwóch latach) ale odpisał, że nie chce się spotkać i że mogę mu najwyżej powiedzieć o co chodzi przez telefon. Ja przez telefon nie umiem, więc albo spotkanie, albo najwyżej mogę napisać maila... nie wiem jak myślicie? A może jestem egoistką i skoro on już ma mnie gdzieś tyle czasu to nie powinnam o tym mówić? Operacja w przyszłym tygodniu, więc albo

Gość wan dziaa
nie, absolutnie widac, ze chcesz go wziac na litosc... wspolczuje choroby, ale na pewno nie informuj go o tym - byly to byly - zamkniety rozdzial

Gość To i ja coś dodam
Ja bym nie powiedziała. Po co? Chcesz, żeby pogodził się z Tobą z litości?

Gość wertygoookolo
jak ma w czymś Ci pomóc to powiedz ale jeśli przypuszczasz że jest człowiekiem obojętnym to sobie odpuść