Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferinka889

Co to znaczy zrobić loda????

Polecane posty

Gość Ferinka889

Może wyjdę na idiotkę, trudno... No bo ja nie rozumiem do końca co to znaczy, zrobić loda:P Ludzie tak mówią, a ja nie wiem o co chodzi...... I jeszcze jedno: Kakao. Co to znaczy: Czy chcesz kakao? Pomóżcie, głupio mi tak pytać znajomych....

Gość rybka wędzona
najpierw powiedz czy jestes pelnoletnia, bo to tresci erotyczne i jesli nie masz 18+ to won do nauki

Gość gggggggggggh
bierzesz kupujesz mleko , smietane czy tam cos i robisz loda o matko nie umiesz ??? wiele przepisow w necie znajdziesz.

Gość polska.,.,,,
Mlaskać pytonga- znaczy brać męski organ rozrodczy w swój otwór gębowy! ciupkać w kakałko - to znaczy wprowadzać meski fallus do kobiecego zwieracza analnego zwane tez odbytnicą albo anusem

Gość Anastasia785
Mam 19 lat

Gość mrrrraUUU
zrobic loda-obciaganie kakao- od tylu mam nadizeje ze pomoglam

Gość aaaaaddddddffffff
musze przyznac za na kafe duzo wyrozumialych i tolerancyjnych osob, bo jak przeczytalam post to mysllam ze juz wyzywaja biedna dziewczynke a tu prosze widze pomocna dlon;) ile znawcow w tym temacie, ile fachowcow;)sssuper!! ;)

Gość gość
O jezu. Te odpowiedzi dobijają. Jesli nie wiesz, nie odpowiadaj ;) Zrobić loda znaczy ssać i lizać penisa partnera. Jeśli chodzi o kakao, nie wiem do końca. Mam nadzieję, że pomogłam :)