Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była dziewczyna chłopaka

Co ona u niego robi do 1-2giej w nocy?

Polecane posty

Gość takajedna122
mógłby równie dobrze to napięcie rozładować ręką ;) ale nie ważne, bo jest sam więc może sobie pozwolić. Też myślę ,że to tylko znajoma z tym że z nią sypia, w takich układach nie chodzi przecież o to żeby zasnąć wtulonymi w siebie i rano razem wypić kawę więc zwija się w środku nocy ;)

ręką?:O nie, bez sensu robić to samemu, jeśli można z kobietą. Musisz zrozumieć, on nie miał wyjścia, musiał zacząć ją pukać, bo Ciebie już nie mógł. jesteś przecież niezrównoważona. Tak naprawdę-to wszystko Twoja wina;) Jedno jest pewne. Jeśli było Wam dobrze w łóżku, to na pewno brakuje mu tego. Seks to nie wszystko...AAle ciekaw jestem, co nabroiłaś? Opowiesz?

Gość aaaaaaaaa666
Musisz zrozumieć, on nie miał wyjścia, musiał zacząć ją pukać, bo Ciebie już nie mógł. no tak, bo facet to tylko zwierze które musi pukać ,bo inaczej eksploduje :O 🖐️

gnijący, myślisz ,że mu brakuje? przecież zaspokaja się z inną ,myślałam ,że wam to wszystko jedno... ? dużo by opowiadać.. zresztą, jak sam zauważyłeś, jestem trochę niezrównoważona.. nie wiem czy kiedyś znajdę kogoś kto ze mną wytrzyma :(

aaa, nie zauważyłaś, że to sarkazm;) Była-zdolne kochanki wspominam z rozrzewieniem. Zwłaszcza u boku niezdolnej:) Czasem nawet wspominam w trakcie, jeśli idzie jak po grudzie;) Zatem, jeśli to jakieś pocieszenie dla Ciebie.. Facet nigdy nie zapomina dobrego seksu.

no cóż... dobre i to..

Gość pytanie do gnijącego czarodzie
czyli jeśli babka jest dobra to facet będzie chciał się z nią związać, bo jaki facet nie chciałby dobrego seksu na stałe??

Gość pytanie do gnijącego czarodzie
tzn mniej więcej czy seksem da się faceta "kupić" ;)

pytanie do--- ale z charakteru może być denna i chyba wtedy sam seks nie wystarczy... oprócz tego ,że mąż ją zdradzał to sama później była kochanką czyli na seks jest raczej chętna, tyle ,że ten kochanek później wrócił do żony czyli chyba taka super pod każdym względem nie jest...

Da się:) raz się zakochałem po bardzo ekscytującej nocy. Ale zaraz mi przeszło. Seksem można zaczarować faceta, to pewne. Można go uzależnić:D Jeśli seks jest udany, to na wiele można przymknąć oko, wydaje mi się.

No właśnie Była, charakter jest b ważny. Ale jeśli seks jest ok, a charakter niegroźny, to może się udać. Ekspertem nie jestem, ale trochę doświadczeń mi się uzbierało

Gość andrrrr
ehh znowu kobiety nieudolnie próbują zrozumieć facetów 🖐️ spasujcie ...

Gość basiaa34
bzykają się jak nic :D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
lecz się :o