Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia8787

ON CIĄGLE MYŚLI O SWOJEJ BYŁEJ DZIEWCZYNIE, POMOŻECIE?

Polecane posty

Gość marysia8787

czesc, kobietki:-) przyznam, że to mój pierwszy temat na kafeterii- mam problem, i bardzo licze na obiektywne rady...pomożecie? zacznę od tego, że mam 23 lata, a od niemal roku jestem w związku z rok starszym chłopakiem;)... jest dobry, zaradny, zabawny,przystojny, pewny siebie...na razie "pomieszkujemy razem"...bardzo go kocham, i mało się kłocimy...ale ...jest "ale" i to bardzo duże... jak domyślacie sięz tematu chodzi o jego byłą dziewczynę... był z nią 4 lata, ciągle zrywali i wracali do siebie, w końcu ona zostawiła go dla 40-letniego faceta, i wyjechała do Japonii, na kontrakt, który ten facet jej załatwił... ona jest w jego wieku, nie mają żadnego kontaktu ze sobą... a ja myślę, że on wciąż ją kocha...i to bardzo, a ja jestem zastępstwem, miłą dziewczyną... wiem,że różnię się z nią jak ogień i woda, wiem, że ona jest nieobliczalna, kłotliwa, "dzika"...ale jest też ładna...chociaż? ma powiększone piersi (od niego miała pieniądze na to), wyzywająco się maluje, ubiera...długie włosy, duże usta, wielkie cycki- na facetó to chyba działa...pracuje jako "fotomodelka", ale taka przeciętna, jakieś kalendarze, itd... ja jestem spokojna, naturalna, zawsze byłam dobrą uczennicą, jestem osobą ciepłą i sczzerą, mam dużo przyjaciół:) co konkretnie mnie męczy? to, że wiem, że jej zamieszkanie razem zaproponował po 2 dniach znajomości (a mieli po 19 lat), mi nie zaproponował tego nadal... zrobił sobie tatuaż z jej imieniem, i dopiero po 6 miesiacach naszej znajomości go przerobił....wiecie jak sie czułam,kiedy widziałam tet tatuaż, albo ludzie pytali, czy to moje imie?... myślę, że on czasem za nią teskni...a nawet jestem tego pewna... w tamtym tyg. on miał urodziny...cały czas odbierał sms z życzeniami...- wręcz biegł do telefonu...myślę, że czekał na sms od niej...póżniej przyszli znajomi- i on opowiadał " a wiecie kto wysłał mi życzenia? Piotrek Jakiśtam, 6 lat go nie widziałem"...a jeden kolega zapytał " a K. się odzywałą" a on ... "Nie" i taki zrobił się smutny, po za tym wywnioskowałam, że on często z kolegami o niej rozmawia...

Gość tak tak to jaaaa
szukasz problemu na siłę chyba facet jest zbyt dobry, bo doszukujesz się problemu tam gdzie go nie ma co Ty czytasz mu w myślach, że wiesz, że mu na niej zależy? ja bym się o byłą nie martwiła, tylko o to że mam faceta który daje kobiecie pieniądze na sztuczne cycki :P

Gość marysia8787
ciąg dalszy moich wywodów... - jego tata przepadał za tą dziewczyną, a ona chyba za nim też, bo teraz wysyła mu zdjęcia z sesji (tz. kalendarz na nowy rok wysłała mu ze swoimi zdjęciami) i on sobie go powiesił...masakra... -ostatnio byłam z moich chłopakiem na zakupach, chciałam kupic sukienke, bo idziemy na chrzciny- i on zaproponował mi taką ostroczerwonąz wieeeelkim dekoldem - a ja wolałam coś klasycznego, małą czarną na to żakiet- powiedziałam "kochanie to są chrzciny, nie zjazd striptizerek", a on na to "uwielbiam tak ubranie kobiety"...zrobiło mi się strasznie przykro,bo wiem, że ona tak sie ubierała, krzykliwie, wyzywająco... dziewczyny,on jest naprawde kochany-czasem jak mu zorbie obiad, to bardzo mnie chwali, mowi, ze NIGDY nie jadl takich pysznosci, ze jestem cudowna... albo kiedy troszcze się o niego w chorobie, np. jade do apteki, robie rosolek...mowi, ze kocha mnie i jestem najlepszym co mu sie przytrafilo w zyciu... jest nam dobrze razem, nie klocimy sie, on mnie wspiera, mowi komplementy...ale mimo to jest ta rysna na szkle, albo ja jestem przewrażliwiona?

Gość marysia8787
dziekuje za komentarz;))) wlasnie rozmawialam z kolezankami o tym, wszytkie powiedzialy , ze on na pewno mnie kocha, i tak samo jak ty, ze szukam problemu na siłę...ale pomyslałam, że tutaj będą osoby obiektywne... ciesze się, że mogłam to z siebie wyrzucić:)

Gość olej go jak masz sie tak meczy
c