Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggggrr

Nie mam w ogóle ochoty na seks!!! Mój chłopak jest załamany.

Polecane posty

Gość aggggrr

Z moim chłopakiem mieliśmy dużo wzlotów i upadków i niedawno wrociliśmy do siebie po 2 latach rozłąki. Nasz seks przez pierwsze kilka miesięcy był N I E S A M O W I T Y. Miałam bardzo wysokie libido, ale on nie lubił gumek więc jechaliśmy "na ryzyko". Jesteśmy dorośli, co bedzie to będzie. Ale no ja ciązy nie chce więc 3 miesiące temu zaczęłam brać tabletki. Brałam najpierw Asubtelę, wybrałam 2 opakowania. Urosły mi cycki, zniknęły wszelkie krosty... Ale totalnie nie miałam ochoty na seks. Zero. W ogóle nie byłam wilgotna i dotychczasowe wielkrotne orgazmy zamieniły się na wielkie NIC. Zmieniłam tabletki czym prędzej, ale to nic nie dało:( Nadal jestem sucha jak wiór, seks mnie boli, unikam go jak mogę. Bzykam się raz na tydzień, a i tak mnie to wkurza. Czy też tak miałyście? Co ja mam robić? Mój chłopak jest załamany, nie rozumie czemu tak się dzieje... Powinnam przestać brać tabletki?:(

Gość takajedna122
ja zaczęłam brać tabletki (microgynon30 ) i nic się nie zmieniła, jak była ochota tak nadal jest...

Gość aggggrr
mowilam mojej ginekolozce o tym, ale ona powiedziala ze kolejne zmiany tabletek moga nic nie dac:( i ze musze eksperymentowac:( seks jest zbyt fajny zeby z niego rezygnowac, cena tej antykoncepcji jest za wysoka

Gość nie sądze
żeby to byla wina tylko tabletek. je biorę wiele tal tabletki i dopiero po porodzie libido zmalało, ale kto rodził i ma male dzieci to zrozumie. czaeem nie mam kompletnie ochoty na sex ale nikiedy cały dzień czekam kiedy w końcu się połozymy. tabletki nadal biorę. zastanów się czy aby te zróżnicowane relacje z facetem nie mają na to wpływu.

Gość aggggrr
ale to po prostu na bank sie zaczelo mniej wiecej w polowie pierwszego opakowania, to chodzi o kwestie czysto fizyczne. miedzy nami jest naprawde super, przezywamy teraz jakis totalny wzlot, jestesmy zakochani po uszy i 3 miesiace temu to potrafilismy sie pieprzyc codziennie kilka razy dziennie... ale teraz jestem po prostu sucha i w ogole nie potrafie dojsc, chociaz seks jest taki sam jak wczesniej... z ta moze roznica ze ja udaje, ze jestem napalona. a potem sa otarcia, wszystko mnie piecze... zaczelismy uzywac tego żelu durexa, ale to niewiele daje:(

a ja mialam tak samo bralam tab.przez 3 lata i a maly kryzys spowodowal ze przestalam je brac i nagle wielka ochota na sex powrocila

Gość noklaaaa
skoro nie masz ochoty to chyba nie powinnaś cierpieć z braku ?? :O

Gość laska daj sobie spokój
z tymi tabsami, jeśli to one są winne. przekonaj faceta do gumek. wiadomo, oni ich nie lubią, ale czemu to Ty masz ponosić wszelkie konsekwencje jego widzimisię? tym bardziej, że Twój facet też cierpi w obecnej sytuacji. może niech nie będzie takim egoistą