Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty turbanowa

Patrzycie podejrzliwie na ludzi o ciemnych skórach?

Polecane posty

Gość anty turbanowa

np o złotej żołtej u hindusów , ziemistej brudnej u Żydów na murzynów mulatów metysów, latynosów i arabów? ja nie wiem czemu mniej sie boje białego dresa albo skina niż ciemniejszego kolesia w normalnym stroju

Gość dopeshow
najgorsi sa hindusi 🖐️

Gość oburzona pewnym faktem
oglądałam dzisiaj slumdoga i to tak obrzydliwe że ledwo wytrzymałam 40 minut...nie mogli zatrudnić białych aktorów ?

Gość hghghg
hmm na murzynow nie,przeważnie sa tacy jacys rozesmiani,wygladaja przyjaznie...nawet jeden chodzi do szkoly ze mną,bardzo sympatyczny i dowcipny :P na arabow..fakt :O na latynosow..to zalezy ale dresow sie bardziej obawiam

Gość A ja ich lubie, nie sa tacy
nudni jak "biali". Nie widze zadnej roznicy, tyle ze sa serdeczniejsi, i bardziej tolerancyjni.

Gość A ja ich lubie, nie sa tacy
tolerują moje 92 kg nadwagi i pozwalają sobie zrobić lodzika ,natomiast biali patrzą na mnie pogardliwie

Gość śrimati
w sumie fakt... jak w okolicy pojawia się jakiś Rom, to pilnuję swoich rzeczy. taki odruch, strasznie mi głupio, ale już raz zostałam okradziona przez tę nację i teraz mam uraz.

Gość sdsdfsc
ja chodzezkoly jezykowej gdszie 90 pr stanowia arabowie hindusi, kamerunczycy i inni...i tez mam sceptyczne podejscie. poza tym bylam teraz w maroko wczesniej w egipcie i wiem jaka dzika jest ich kultura, wiem wiec ze bnigfdy nie zwiazalabym sie z zadnym czarnym

nie bardzo, zreszta dla mnie czlowiek to czlowiek nie wazne jakiej skory gdybym miala patrzec krzywo na takich ludzi to chyba musialabym codziennie ze skwaszona mina chodzic, bo tam gdzie mieszkam jest ich cale mnostwo

Gość naiwne paszuczry polskie
najlepsze są te laski zwykle paszczury które wiąża sie z ciemnymi i afiszują jakie to one nowoczesne i tolerancyjne, a w rzeczywistości to są np. z Murzynami bo tylko tacy je chcieli , a raczej nie je, a papier wizowy i kwaterunek :D

Gość Dlaczego Polak , mieszkaniec
tak biednego kraju , jest takim rasista. Dobrze ze tam nie mieszkam. Polacy zagranica sa gorzej traktowani jak kolorowi, moze dlatego ich tak nie lubia !!!!! Duzo podrozuje i milo wspominam urlopy w krajach ciemnoskorych. Sa wspaniali, goscinni, pomocni. W przeciwienstwie do polakow, ktorzy patrza tylko na dobra materialne, sa falszywi, zaklamani i trzesa sie na kazdy grosz. Polaka mozna tylko kupic, on jest pozbawiony uczuc wyzszych.

Gość Czyzby ucichla agresja ???
Zal wam bialasy ze nie macie tak pieknej karnacji ???

absolutnie nie. nie przeszkadzają mi i nawte nie zwracam na nich uwagi :] takie ograniczenie to tlyko polsce/

nie, jestem bardzo tolerancyjna jesli chodzi o kolor skory...tak btw to chcialabym miec chlopaka Azjate:D wzielo mnie na zwierzenia:p i'm sorry...

Gość Kotek oo1
To własnie polacy maja uczucia wyższe , są gościnnie i mili , w przeciwieństwie do czarnych np: w Anglii , przestańcie już głupie krowy najezdzac na polactwo , a wielbic brudasow , tez nie lubię bfudactwa , mercedesy to nawet w Etiopii jeżdżą , tam tez są gangsterzy , z brudasow to jedynie japoncy maja u mnie jakiś tam szacunek pizdy jebane

tyle lat po wojnie a ludzie dalej nic nie rozumia smutne-ludzie ludziom zgotowali ten los.

Gość prawda jest taka, że
rasy powinny się wymieszać będzie fajnie a tolerancja i dbałość o dobro innych powinna być powszechna!!!!

Gość kosbnga
Mrzyni, Mulaci mnie nie denerwuja. Natomiast przeraza mnie zalew Europy przez Arabow, Hindusow i Pakistanczykow :O

Gość Kotek oo1
Do prawdy; chcesz wiedzieć , jak to będzie ? Wybierz się do afryki albo Bangladeszu . Płace dość wysokie podatki , i niechce płacić jeszcze wiecej na utrzymanie tego bydła

Gość wkurzona złotowłosa
Patrze podejrzliwie na ludzi ubranych w dresy :P i mogą sovbie nawet być zieloni w fioletowe kropki :D

Gość shygirllll
Ja nie mam nic przeciwko innym rasom ludzkim, ale wole sie otaczac i zyc wsrod bialych.

Gość dfghfgd56456465
mi to też nie przeszkadza że ktoś jest z indii czy afryki.

Gość dfghfgd56456465
no właśnie lepiej by było żeby do nas nie przyjeżdzali tacy ludzie - bo przez nich są same problemy. Oczywiście chodzi mi o takich bez wykształcenia - bo tacy co chcą się u nas uczyć to jak najbardziej niech przyjeżdzają.

Gość dfghfgd56456465
ja na takich ludzi nie patrzę podejrzliwie ale nie chciałbym żeby ich było dużo - np. tyle co w stanach albo francji.