Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedziwny sen prośba o tlumac

Zanalizuje mi ktoś sen ? bardzo dziwny

Polecane posty

pierwszy: - mam bransoletki i dużo fajnych rzeczy,okazuje sie że prowadzę hulaszczy i nierządny tryb życia mam sponsora i kilku kochanków, rodzice sie dowiadują o tym, wzgardzają mną i wyrzucają z domu drugi: - wyjechałam gdzieś na globusie z chlopakiem do australii tylko niżej i byla za mała plaża i sie bałam , a pozniej poszlismy nad staw i on mnie w skrzyni pchal po tafli wody mówilam stój , bo tam ptaki stoją zanurkowane a on że to nie ptaki i one sie wkurzyły i go zaczęły dziobac a to były ćmo-ptaki i skubały mocno jak przyciski do prania :(

ej czekajcie - to nie sen! sorry,muszę lecieć bo sponsor się dobija.

Gość taka_jedna_sobie......
nosz koorwa... też mi się dziś śniło, że wyjechałam do Australii i to na mapie oglądałam.. nad tym była Polska czy coś takiego.. masakra.. :/

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
ale ze niby co ty chcesz wiedziec? kto ma ci tlumaczy co oznacza kiedy snia sie cmo-ptaki ktore skubia jak klamerki do prania???? matko....

myślałam że jest ktoś tutaj kto to wie, o proszę znalazła sie osoba której śni sie Australia...może to znak? może niedługo po Japonii nastapi coś w Australii a my mamy proroczy sen ale nikogo nie uratujemy bo nikt nam nie wytłumaczy ...a te ptaki to nie były jak kaczki i czy kurki wodne bo były jasne, kremowe, takie piaskowe

Gość to juz hooj
Ja moge Cie PRZE - ANALIZOWAĆ w zaciszu sypialni :)

Poszukajcie w necie dobrego sennika, pełno ich jest:)