Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynka ..

Nienawidzę swojego byłego!

Polecane posty

Gość rodzynka ..

Nienawidzę go! Ale niestety codziennie go widuję, bo chodzimy do jednej szkoły.. Za każdym razem gdy go mijam, łzy napływają mi do oczu!! NIENAWIDZĘ TEGO POJE*ANEGO UCZUCIA!

Gość JezzzzzzzzzzzzzzzzzO
Dawno zerwaliście? Wgl. współczuję, byłam w podobnej sytuacji, wiem jakie to uczucie :O

Gość rodzynka ..
miesiąc temu

Gość JezzzzzzzzzzzzzzzzzO
aj, ciężka sprawa, miesiąc to zdecydowanie krótko. A wgl. dlaczego go nienawidzisz? Przez sposób w jaki się rozstaliście? A może był konkretny powód rozstania?

Gość rodzynka ..
chodziło o jego byłą tamta laska nie dawała mu spokoju, chciała się spotykać pod pretekstem : "rozmowy o przeszłości, wytłumaczenia pewnych spraw" .. Mój był się zgodził raz, drugi. Aż w końcu mi to zaczęło przeszkadzać... I zaczęły się kłótnie i tak dalej

Jeśli się szczerze nienawidzi kogoś kogo się kiedyś kochało to daleko jest jeszcze do całkowitego wyleczenia... Swoją stroną, znam tą historię...studiuję z byłym na jednym roku i niestety widzę jego mordę codziennie, ale teraz to już mi jest on obojętny...

Gość Stara Pani Morgue Usher
Nienawidzisz? Nie rozśmieszaj mnie - słowo nadużywane zdaje się w serialach, bo często widać je na tego typu forach. Nazwijmy to gniewikiem. A więc ten twój gniewik to słabość. Nie lubie słabych, więc się stąd urywam. Biźka! :*

Gość rodzynka ..
Mnie po prostu rozku*wia jak go widzę!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę go widywać, nie chcę o nim myśleć, nic nie chcę co z nim związane!! Wiem, że w głębi serca go kocham i to bardzo, ale go NIENAWIDZĘ!! Tej małej dziw*i, przez którą to wszystko się stało też nienawidzę!!

Gość rodzynka ..
Gniewikiem !?!?! Wiesz co ja przez tego człowieka przeżywam!? Byłam z nim 1,5 roku, był moim pierwszym prawdziwym chłopakiem! Mam z nim tyle wspomnień!! A ty to nazywasz gniewikiem? Nie masz pojęcia o tym, co powiedział, co zrobił, jak ja się czułam, co przeżywałam!!

Gość Wtdgbgp
Czy to nie typowe dla kobiet. Od miłości do nienawiści.

Gość Lolitkaaaaa
A to on jest z tą swoją byłą?

Gość rodzynka ..
Nie, nie jest z nią, nie jest z nikim aktualnie.... Nie umiem wytrzymać!!! KUR*A

dlatego cieszylam sie gdy on mieszkal 100km albo w innym miescie nie widzialam tej jego paskudnej mordy:) że hej!