Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

co fajnego widzicie w Johnym Deepie?

Polecane posty

nie rozumiem tego podniecania się nim, zero sexu w nim widzę, co innego np młodziutki di Caprio....ah

Gość dzięki skorzystam
ma sex w oczach:D śwetny z niego kierowca:)

Gość myc..haaa
jego oczka sa..sexi;) poza tym tak samo jak di caprio jest dobrym actorem. ostatnio ogladal shutter island i wlasnie leonardo di caprio mi utkwil w pamieci na dobre.

Gość fdfdfd
po pierwsze-100 lat juz jest z Vanessa po drugie buntownik z niego...o aktorstwie nie wspominam nawet... bije z niego sex,ze az tutaj czuje...

młodziutki di caprio :D . on ma już prawie 35-chyba . a johny- zadziorny , niepokorny , i to coś , to samo miał heath ledger (SP).to samo ma jack Nicolson wspólcześni DEan-owie

Gość myc..haaa
zartujesz chyba z jackiem nicolsonem??? nie trawie face. ale to moje zdanie nie wiem jak mozesz go porywnywac z z deepem??

moja matka na niego leciała , i jest ten typ niepokorny ,jakby nie było

Gość fdfdfd
nooooooo!Nicolson to ta sama bajka!:) a Al Pacino?to samo!przeciez facet siegalby mi do pepka,ale uwielbiam go:) Kocham ich wszystkich:)

Gość fdfdfd
dla mnie polski Jack Nicolson to Jan Nowicki:)ten sam szelmowski usmiech maja...

Gość myc..haaa
hm...dziwne mam 32 latka i jakos Nicolson nie pasuje mi z zadnej strony. za to uwielbiam de niro, i hoffmana;) nie za wyglad ale za caloksztalt;)

nowicki jak najbardziej ,pasuje do wzorca , Hoffman też . no kurde ,nie jestem jakąś fanatyczka starszych panów , widac wiele innych tez to coś w nich widzi .

Gość myc..haaa
heheh ale wiecei tak naprawde moim naj..jest ben afleck!! ten glos...te oczka..i td itp..mua. zapom,nialam dodac morgana freemana.;) i toma hnaksa aaa i denzel!!! i sory ze nie na temat :D

Gość myc..haaa
kogo ty lubisz??poza deepem:-P

Gość fdsfd
Jankesa-przybij piatke po raz kolejny;) zastanawiam sie ktory z...mlodszego pokolenia by mi przypasowal:) o!nie wiem jak mu tam,ale ten z serialu Zaginieni z dlugimi wlosami:) tylko o wygladzie mowie tym razem;)bo nie wiem co on za jeden... ogolnie malo ktory facet podnieca mnie "wizualnie",ale jesli juz to bylby to na pewno on;)

Gość jk89096
Bródkę i dłuższe włosy włosy :classic_cool: to mnie kręci

Gość gyrra
chriss angel wygląda jak przerośnięte emo. Johnny za to ma ładne rysy twarzy i jest naturalny

Gość fdsfd
tego Angela to ja nie znam,ale mam prawo bo ja az po 30 jestem;) Jankesa-mialam kiedys kolezanke,wiecej niz kolezanke..identyczne gusta mialysmy co do facetow.w koncu pojawil sie jeden...obie zakochane...sytuacja do d..y..Wybral mnie-dzis jest moim mezem,ale kolezanke wtedy stracilam:) podsumowujac:dobrze,ze nie jestesmy kolezankami;)))))

fsdfd...> ciezko , i nie mów ,że nie żałujesz troche ,że to akurat na was dwie wypadło :P.

Gość fdsfd
no!jak tak tego 35-cio letniego "mlodziutkiego"DiCaprio bezczelnie wysmialas to co mialam biedna myslec;) nie moge zalowac,chocbym z calego serca chciala:) lepiej przeciez,ze moim mezem zostal niz jej bo w sumie dobry chlopak z tego Radka..;)

ale nie w sensie ,żałowac ,ze twoim meżem został .tylko ,że akurat wy dwie na jednego i sie przyjażń rozpadła.

i nie wysmiałam leo . tylko ta ,która napisał ,że taki młodziutki.

Gość fdsfd
no ja o tym wlasnie...Teraz serio:nie bylo mi latwo... dumalam i dumalam co zrobic.ale jezeli zakochana kobieta potrafi jak Anna Karenina porzucic wlasne dzieci w imie milosci to ja...ech.... zycie...

Gość Jankesa do
spania!

Gość fdsfd
nieee,nie mam schiz z powodu wieku,jeszcze nie:) nie jestem moja 30 letnia siostra ktora w pracy wk...ja mlode stazystki,tylko za to,ze..."sa mlode":))))

Gość fdsfd
fakt!pozno juz...trza isc...ale ja akurat niechcacy bo cos mi sie wcisło przypadkowo i mi zegar na kompie zniknął.

bo co ? przekroczyłam srednia wieku na kafe :D . nie zamierzam sie kłaść :P