Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rasia

Chinski chomik. Bardzo pilne dla mnie.

Polecane posty

Mam malego pieska, pinczerka(cos w stylu chiwawa), oraz chinskiego chomiczka. Otoz moj pies chapna chomika w wyniku czego on upadl na ziemie (z wysokosci mniej wiecej metra). Lezy teraz bidula oddycha i nie krwawi, ale nie porusza sie. Wiecie moze co w tym przypadku robic. Zostawic go w spokoju? Wlozyc go do jego domku (lezy teraz w klatce ale nie w domku a zazwyczaj siedzi w domku)? Dac go blizej okna, czy wrecz przeciwnie dac go do ciepla? Bo spodziewam sie ze nie ma sensu isc z nim do weterynarza. Naprawde mi zalezy na tym chomiku, ma dla mnie wartosc wysoce sentymentalna.

Nie taki mały ten pies jak z takiej wysokości spadł chomik. Pies wskoczył gdzieś? Teraz raczej nic nie zrobisz. Chomik może być w szoku i dlatego się nie rusza, albo niestety umiera od obrażeń wewnętrznych.

Współczuję. Jak byłam młodsza to miałam kilka chomików i zawsze jak kończyło się ich życie było mi smutno. Niestety chomiki szybko się starzeją. :( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z twoim chomikiem. Pies go niósł w pysku i mógł też zdusić zębami, więc nie tylko upadek mógł mu zaszkodzić. Ale nie znaczy to że będzie źle. Moja koleżanka kiedyś niechcący upuściła swojego szczura i nic mu nie było.

Nie no ugryzienie trawalo sekunde. Powoli sie porusza, daje rade, ale nie za chetnie. Wygla tak jak by mial dac rade(oddycha, czasem sie porusza), ale nie wiem co mam zrobic zeby polepszyc jego stan.

Gość chomiczki są twarde
jak śj.nic mu nie będzie ale żyją tylko do 2 lat

Gość dycha ?
ten chomik ?

Gość I co z chomikiem?
?

Ta qrwa w ch*j oczywiste do weterynarza, poszlam z nim ale weterynarz sie troche zdziwil dawno nie mial przypadku zwiazanego z chomikiem xD Nie no, w szoku byl dostal jakies lekarstwo rozluzniajace po kilku dniach zeszla mu opuchlizna i jest juz ok.

Jankesa nie wiem co chciales/as zaprezentowac taki komentem, ale daruj sobie, ch*j mnie obchodza Twoje bulwersy. I tak nie dostaniesz sie na mistrzow.