Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna przygoda

Co zdarzyło się dziś ...

Polecane posty

Gość poranna przygoda

Obudziłam się o 5 :) Postanowiłam umyć okna i uprać firany. Mąż nie był zachwycony moją wizją soboty :o Ale.... Ja na drabinie, ściągam firany, a On ściąga mi majteczki. Strzelił mi taką minetkę, że oszalałam. Takiego orgazmu już dawno nie miałam. Także kobiety - taki apel na dziś- pierzcie firany :classic_cool:

Gość poranna przygoda
o kurde! to jednak nie mój mąż tylko pies mnie lizał! Mąż dopiero wstał. ale w sumie co tam :) nieważne czy mąż czy pies ważne, że miałam mega orgazm. Pamiętajcie prać firany :classic_cool:

Gość poranna przygoda
Czystości nigdy nie za wiele ! :D

Gość jak ja swoje prałam
z rana to mi wyskoczył pryszcz na dupie. potem wypiłam kawe i juz nie mogłam sciagnac innych zanim wstał.tak bolał mnie ten pryszcz...kurfa

Gość poranna przygoda
No i proszę: okna czyste, firany pachnące :classic_cool: Obiadek się gotuje, mąż zachwycony takim "pracowitym " porankiem ;)

Gość poranna przygoda
Kto jutro myje okna ? ;)

Ty lepiej powiedz gdzie się takich mężów znajduje, a firanki to już pikuś :classic_cool:

Gość poranna przygoda
Cholerka W Łebie pewnego upalnego lata w barze piwnym :p I nawet 250 km nie stanowiło przeszkody :classic_cool:

Ee to ja drugi koniec kraju:( A rolety sobie założę, to nie bd myslec o takich rzeczach:classic_cool:

Gość poranna przygoda
I ja i On z dwóch światów :) A jakoś tak poszło, że lipcowy udar na nas zadziałał i działa do dziś :D I z rana znowu pierzemy firany ;)