Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Śnieg ?

Polecane posty

Gość Daska
W marcu jak w garncu :)

Gość dgdsgdhsj
od niedzieli -20*C ma byc 🖐️

Gość Daska
Naprawde??

Gość amigo**
Podobno to już ostatnie podrygi zimy. Od poniedziałku ciepełko ma sukcesywnie nadchodzić. 🌼

Gość Daska
Nie lubie zimy :(

Gość amigo**
Ja też nie! I dobrze, że już się kończy!

Gość amigo**
" Już od poniedziałku powinno być też ciut bardziej wiosennie w atmosferze: po chłodnym, deszczowo-śnieżnym weekendzie, będzie więcej słońca, a temperatura zacznie piąć się do góry. W połowie tygodnia temperatura podniesie się do 10-12, lokalnie nawet 15 stopni - zapowiada synoptyk Krzysztof Jastrzębski (41 l.) z Biura Prognoz Pro-GEM w Gdyni. Tylko w nocy - bo pogodą będzie też rządzić wyż znad Morza Północnego - trzeba przygotować się na lekkie przymrozki, do minus 1-3 stopni. Niestety, zanim poczujemy wiosnę, musimy przetrwać niezbyt przyjemny weekend. Skandynawski wyż wykręcił nam brzydki numer. Tak ostro zagrał arktycznym chłodem, że nie mamy co liczyć na więcej niż kilka stopni. Najgorzej będzie na południowym wschodzie oraz na Warmii i Mazurach - tylko 2-3 stopnie, w centrum - około 4, jedynie szczęśliwcy w Wielkopolsce mają szansę, by na termometrach zobaczyć 8 kresek. W dodatku w regionach, gdzie będzie chłodniej, przelotnie popada deszcz ze śniegiem. Powiew chłodu ma też wrócić w następny weekend. Ale potem będzie już tylko cieplej - na południu i zachodzie do 10-14 stopni. "

Gość wykynyky
O kurcze ma dość zimy u nas w pomorskim na szczęście nie ma. A gdzie tyle śniegu spadło?

Gość Daska
Pozyjemy zobaczymy...

Zima ...fuj :( W tym roku dała mi w kość wyjątkowo ! Dwa dni nocowałam u znajomych, bo do domu nie dało się dojechać. ( Jechałam do znajomych - 5 km w 3 godziny ! ) W dodatku to odśnieżanie, kilometry przejechane by w końcu znaleźć miejsce do zaparkowania, urwany spojler... Nie cieprię zimy ...😭

Tez mam to samo.Nienawidze zimy i uwazam ten czas za stracony, bo zima paralizuje we mnie wszelka motywacje, do jakiekokolwiek dzialania!A jeszcze taka zima jak w tym roku i w poprzednim.Rano wstalem, odslaniam okna i patrze a tu znow tego gowna(sniegu) napadalo.Klolem w zywy kamien, bo mialem jechac dzisiaj na targ, ale w taka pogode to mija sie z celem!Ale to moje, co sobie ponarzekam.

Gość i to cholerne ogrzewanie
Niedługo zaczniemy palić w sierpniu by skończyć w maju :(

Gość erererer
na mazurach tez bialo

Gość okurwa...........
i jeszcze żeby tego było mało,to nawet w sobotę pospać nie można przez te szuranie łopat za oknem nie mają o której odśnieżać tylko o szóstej rano

Gość zmień nr gg
zima jest zajebista.mozna sobie posiedziec w domku przy ciepłej herbacie i patrzec w oknie jak sypie snieżek. ja lubie zime. i jestem bezrobotna to i tak mam w dupie czy mi bedzie pizgało podczas wyprawy do pracy hehe